20000 TL hazır sistem önerisi

pmanx

Hectopat
Daha fazla  
Şu an PcKolik'te bunlar varmış bu fiyata daha iyileri var mıdır? Fiyatlar da artar herhalde yakında döviz gene bir dalgalanmaya başladı, özelleştirme vs. gerekir mi bunlara? Monitor ve çevre birimlerinin hepsi hazır.

Frekans tvnin i5 13400f ve 4060ti'lı sistemi vardı tam 20kya. Çok iyi fiyat bir bakın kaldıysa

Frekans tvnin i5 13400f ve 4060ti'lı sistemi vardı tam 20kya. Çok iyi fiyat bir bakın kaldıysa
Mağaza özelmiş herhalde de yarın sabah bir bakayım, teşekkürler hocam.

20800'e geliyor 5600'lü
21'e geliyor 12400F'li
hangisidir hocam?
ve eğer olur da vatan'da bu f/p sistem duruyorsa onu almak daha mı mantıklı olur bu ikisine göre? Yarın üçünden birini alacağım başka öneri yoksa sanırım...

Webe ozel sistem oldugunda magazaya gittigin zaman ekstra fiyat girebilir belki.

5600 olan Ti oldugundan daha mantikli ve sivi var DeepCool, ama kasa ucundan mesh.

12400F olan daha guncel soket.

Webe ozel sistem oldugunda magazaya gittigin zaman ekstra fiyat girebilir belki.

5600 olan Ti oldugundan daha mantikli ve sivi var DeepCool, ama kasa ucundan mesh.

12400F olan daha guncel soket.
Vatan ya da 5600+4060ti oldu gibi hocam o zaman, çok teşekkürler şimdiden. Bu arada 1-2 lira fark o kadar da önemli değil lakin yakın fiyatlara vatandaki gibi kampanyalar oluyor mu çokça, bilginiz az çok vardır büyük ihtimal diye sormak istedim. Haftasonu zaten kargolamazlar bunlar o yüzden 2 gün daha bakın derseniz bakayım yoksa iyi bunlar derseniz yarın birini kapacağım. Kbakmayın hiç aram yok sistem dizmeyle ondan sorayım dedim sizlere.

Daha indirimli gelirse stoklar hemen biter diye dusunuyorum tahmini. Zaten iyi fiyatta attigim sistemler. Su an alinabilir.

Kasayi NZXT yapin mumkunse. Mesh olmasa da su anki kasa da ucundan mesh ama kotu gozukuyor, NZXT mesh olmasa da daha guzel duruyor ve 400'e deger bence.

Arkadaşlar biraz saçma olacak lakin fiyatı 27 liralara kadar çıkardım, bu gece tekrar bakacağım sebepse değerlimin talebi 8 gb üzmesin diyor da bu 27 28 liralara 12gb gpu bulunur mu ki? Ya da bu kasalar hala daha mı f/p’dir? Kasada sims, cties skylines gibi oyunlar arada da AAA oynanacak… Tüm gece araştırma vakti geldi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…