20000 TL laptop önerisi

Maviliates

Femtopat
Daha fazla  
Daha öncesinde de laptop tavsiyesi istemiştim. Bütçeyi arttırdığım için tekrardan konu açmaya karar verdim. Bilgisayarı Visual Studio kullanmak, çizim programları ve oyun oynamak için kullanacağım.
Az biraz öğrendiğime göre en az 16 GB RAM ve ekran kartının RTX3050'den aşağı bir sistem olmaması gerekiyormuş sanırım. Yine de bilgi sahibi olduğum söylenemez. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Acer Nitro serisini önerebilirim bende biraz daha düşük bir modeli var üniversitede yazılım mühendisliği 1. sınıftayım hem oyun oynuyorum hem de Visual Studio Python kullanıyorum 2 senedir bir sorununu görmedim.

Daha öncesinde de laptop tavsiyesi istemiştim. Bütçeyi arttırdığım için tekrardan konu açmaya karar verdim. Bilgisayarı Visual Studio kullanmak, çizim programları ve oyun oynamak için kullanacağım.
Az biraz öğrendiğime göre en az 16 GB RAM ve ekran kartının RTX3050'den aşağı bir sistem olmaması gerekiyormuş sanırım. Yine de bilgi sahibi olduğum söylenemez. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Asus Tuf F15 Senin için gayet yeterli olucaktır oyun için RTX 3060, i7 11 nesil. Benim tafsiyem kodlama için Ultrabook lardan alman hem küçük hem rahat oluyor iyun içinde istersen bunu alabilirsin.

Eger 17 inç bi ekran istiyorsanAsus Tuf Gaming F17 e baka bilirsin 3050Ti buda
o fiyata kesinliksa rog yada tuf tafsiye ederim

Asus Tuf F15 senin için gayet yeterli olacaktır oyun için RTX 3060, i7 11 nesil. Benim tafsiyem kodlama için Ultrabook'lardan alman hem küçük hem rahat oluyor iyun içinde istersen bunu alabilirsin.

Eger 17 inç bir ekran istiyorsanAsus Tuf Gaming F17 e bakabilirsin 3050 Ti bu da.

O fiyata kesinliksa ROG ya da TUF tafsiye ederim.

Lenovo Ideapad Gaming 3 ve Acer Nitro 5'den nasıl bir farkı var ASUS TUF'un? Teknik kısmında bilgim yetersiz olduğu için benim görebildiğim tasarım kısmı ve RAM'i ne kadar ekran kartı nasıldan pek öteye geçmiyor. O konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

RX6600M ekran kartı diyor hocam bunun RTX'lerden farkı nedir?

Asus Tuf F15 Senin için gayet yeterli olacaktır oyun için RTX 3060, i7 11 nesil. Benim tafsiyem kodlama için Ultrabook'lardan alman hem küçük hem rahat oluyor iyun içinde istersen bunu alabilirsin.

Eger 17 inç bir ekran istiyorsanAsus Tuf Gaming F17 e bakabilirsin 3050 Ti bu da

O fiyata kesinliksa ROG ya da TUF tafsiye ederim

11370h gibi bir işlemci o kadar para hak etmiyor. TUF'u çok abartıyorsun.

RX6600M ekran kartı diyor hocam bunun RTX'lerden farkı nedir?

80W 3060 gücünde. Acer Nitro çok daha mantıklı olacaktır. Acer'da 95W var.

Acer Nitro serisini önerebilirim bende biraz daha düşük bir modeli var üniversitede yazılım mühendisliği 1. sınıftayım hem oyun oynuyorum hem de Visual Studio Python kullanıyorum 2 senedir bir sorununu görmedim.

Isınma gibi bir sorunla karşılaştınız mı peki Acer Nitro serisinde? Çok ısınıyor diye bir duyum almıştım. Lenovo'da da şarjı çabuk bitiyor deniyor. O konuda kararsız kalıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı