20000 TL notebook tavsiyesi

Oyuncanavarii

Megapat
Daha fazla  
Merhaba 20000 TL civarına (maksimum 22000 olabilir duruma göre) iş yerinde kullanmak için notebook arıyoruz. İşlemcisi iyi olmalı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Aynı aspire
Ram yükseltmesine açık cihaz. 8 ram için Değmez o farka.

Bu bütçe ile bu cihazı öneririm

Aynı Aspire.
RAM yükseltmesine açık cihaz. 8 RAM için değmez o farka.

Bu bütçe ile bu cihazı öneririm.

İkisi arasında bayağı fiyat farkı var. Hangisi daha mantıklı sizce. Uygun olanı alıp 8 GB RAM daha ekletmek mi yoksa 16 GB RAM'li başka bir model mi?

bu model nasıldır?

İkisi arasında bayağı fiyat farkı var. Hangisi daha mantıklı sizce. Uygun olanı alıp 8 GB RAM daha ekletmek mi yoksa 16 GB RAM'li başka bir model mi?
Attığım travelmate'i alın, gerek pil ömrü, gerek performansı ile aradaki farka değiyor. Ram yükseltmesi ile de uğraşmazsınız

Attığım TravelMate'i alın, gerek pil ömrü, gerek performansı ile aradaki farka değiyor. RAM yükseltmesi ile de uğraşmazsınız.

Bir şey soracaktım ikisinin işlemcilerini kıyasladığımda 12450H olan 1355U'dan daha güçlü gözüküyor ama ona rağmen daha ucuz neden olabilir? 1355U yeterince güçlü müdür o fiyata değer mi?

bu model nasıldır?
Hem işlemci daha güçsüz hem de DDR 4.
Bir şey soracaktım ikisinin işlemcilerini kıyasladığımda 12450H olan 1355U'dan daha güçlü gözüküyor ama ona rağmen daha ucuz neden olabilir? 1355U yeterince güçlü müdür o fiyata değer mi?
Bütçeniz düşükse aspire 5, bütçe artıyorsa Travelmate alın. 1355u'lu cihaz fiyatını haketmiyor. Travelmate aradaki farka değer bütçe çıkıyorsa alın sizi uzun süre götürür. Daha f/p ve genelde 16 civarında dolaşıyordu o aspire yeni indi bu fiyata. O yüzden attığınız cihazdan daha ucuz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı