20000 TL Oyun için Sistem Toplama

Böyle büyük bir bütçem var iken 3. nesil Ryzen'leri beklerdim. Ryzen 9 3850X veya Ryzen 7 3700X yapıştırıp 2K 144 Hz veya 4K 60 Hz'de keyif çıkarırdım.

Ryzen almak gibi bir hata yapmayın. İntel 9900k alın. Bu kadar bütçeye Ryzen 2700x almazdım zaten

Niye, sen bilirkişi misin? Buraya bir şeyi alma ya da al diye yazıyorsan, sebebini de yaz. Burası bilimin ve teknik verilerin öne çıkması gereken bir mecra.

Uçsuz bucaksız ve dayanağı olmayan cümleler yazamazsın.

Söz konusu 9900K. Tefferuata gerek yok

Söz konusu 9900K. Tefferuata gerek yok
4K'da kullanmayı düşünüyor arkadaş. Boş yere parasını döktürtmeyin. Ayrıca İ9 9900K'yı almakla bitmiyor. Yanına da en kötü Dark Rock Pro 4 gibi bir soğutucu da lazım. Yani toplam maliyet 4000 TL'yi geçiyor. Aşağıya 4K'da oyun testlerindeki FPS farklarını da koyuyorum.

N'olur, n'olur... şu kanalın videolarını görmek istemiyorum. Benchmark'ların hepsi rastgele verilmiş gibi. AMD yanlısı bir kanal. Değerlerinin kanıtını gösteren kanalları (harici kayıt cihazı kullanıp gösteren) izlemenizi öneririm.

Ryzen'ın son serisi çıkış tarihi eğer gerçekten o kadar geç ise ben de bekleme derim. Piyasanın ne yapacağı belli olmaz. Onun dışında sistem güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…