20000 TL PC toplama

Hocam üsteki bütün yorumları unut eğer 28kya kadar çıkabiliyorsan üstte attığım sistemi al.
Eğer 25k falan olsun diyorsan bunu al: SUNRISE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar

Valorant işlemci tabanlı oyun 7500F işlemcisi, 5600 ve 12400Fden kat kat daha çok FPS verir.

Hocam attığınız sistem gerçekten güzel laf yok ama arkadaşın sadece Valorant oynamayacağını sayarsak 4060 Ti alınmalı attığınız sistemde tek Channel 16 kullanılmış iyi güzel ama bir Dual Channel beklerdim ama arkadaşın kararı.

Hocam üsteki bütün yorumları unut eğer 28kya kadar çıkabiliyorsan üstte attığım sistemi al.
Eğer 25k falan olsun diyorsan bunu al: SUNRISE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar

Valorant işlemci tabanlı oyun 7500F işlemcisi, 5600 ve 12400Fden kat kat daha çok FPS verir.

Hocam sadece soruyorum; neden insanların fikrini önemsemeyip "üstteki yorumları unut" tarzı şeyler yazıyorsunuz? Burası bir forum sitesi herkesin kendi fikri var. Kendi fikrinizi belirtmeniz gayet normal ama kendi fikrinizi neden kesin bir şekilde ön planda tutuyorsunuz?

Hocam sadece soruyorum; neden insanların fikrini önemsemeyip "üstteki yorumları unut" tarzı şeyler yazıyorsunuz? Burası bir forum sitesi herkesin kendi fikri var. Kendi fikrinizi belirtmeniz gayet normal ama kendi fikrinizi neden kesin bir şekilde ön planda tutuyorsunuz?

Hocam dediğinize anlıyorum kusura bakmayın
Ben insanların parasına değmeyecek sistemleri almasını istemiyorum.

Hocam attığınız sistem gerçekten güzel laf yok ama arkadaşın sadece Valorant oynamayacağını sayarsak 4060 Ti alınmalı attığınız sistemde tek channel 16 kullanılmış iyi güzel ama bir Dual channel beklerdim ama arkadaşın kararı.

Hocam DDR5 de Dual veya tek fark etmiyor.
Sırf ekran kartı bir tık iyi olup 10FPS fazla alacak diye de eski nesil işlemci RAM ve anakart alınmaz yani önü açık değil.

Hocam babamın arkadaşı bilgisayarcı. Bende bu sistemi alacaktım bugün babama söyledim babam bilgisayarcı arkadaşına danıştı ve Exper'in alınmayacak bir marka olduğunu söyledi. İllaki bir şeyden kısıyorlarmış ve bu da genelde anakart oluyormuş ileride sıkıntı yaşayabilir arkadaş. Fakat kendi kararı.
Ben aktif olarak kullanmaktayım herhangi bir problem yaşamadım. Bence ASUS Prime H610M-K D4 yeterli bir anakart. Sistemde tek beğenilmeyecek özellik 16gb ram olması. PixelNinja'nın önerdiği sistemi almayı düşünüyor ise işlemci soğutucusu alması gerekebilir.

Ben aktif olarak kullanmaktayım herhangi bir problem yaşamadım. Bence ASUS Prime H610M-K D4 yeterli bir anakart. Sistemde tek beğenilmeyecek özellik 16 GB RAM olması. Pixelninja'nın önerdiği sistemi almayı düşünüyor ise işlemci soğutucusu alması gerekebilir.

Sistemde DDR5 tek 16 GB RAM bulunmakta, ileride 16 GB RAM yetmediği zaman yanına aynı RAM'den alır takar. 8x2'den çok daha mantıklı
Soğutucu gerekiyor ama ilerleyen zamanda da alabilir çok mühim değil.

Ben aktif olarak kullanmaktayım herhangi bir problem yaşamadım. Bence ASUS Prime H610M-K D4 yeterli bir anakart. Sistemde tek beğenilmeyecek özellik 16 GB RAM olması. Pixelninja'nın önerdiği sistemi almayı düşünüyor ise işlemci soğutucusu alması gerekebilir.

Arkadaşım RTX 4060 için 27bin TL çok çok fazla bir para RTX 4060'lı hazır sistemler bazı yerlerde 19k ya bile bulunabiliyor. Senin önerdiğin sistem Valorant'ta 400 500 verirse bizim attığımız sistemlerde aynı değerleri verir ve daha ucuz olur.

Arkadaşım RTX 4060 için 27bin TL çok çok fazla bir para RTX 4060'lı hazır sistemler bazı yerlerde 19k ya bile bulunabiliyor. Senin önerdiğin sistem Valorant'ta 400 500 verirse bizim attığımız sistemlerde aynı değerleri verir ve daha ucuz olur.
Ben 23bin TL'ye almıştım. Şu an fiyatı biraz fazla ama ilk başta da belirttim bilgisayar fiyatlarının düşeceği söyleniyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı