20000 TL sistem toplama

tecno_123

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 20k bütçem var bana bilgisayar toplamamda yardımcı olur musunuz? Hangi parçaları tercih etmeliyim? Kararsızım yardımcı olursanız teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zor bir soru sormuşsun.
Bende Ryzen 5 + GTX 970 var, 1920x1080 çözünürlükte fule yakın ayarlarda oyun oynayabiliyorum. FPS ise 30+
Bugünlerde benimki gibi bir kasayı ikinci elde 20.000 liranın altına çok rahat toplarsın.
Ben (şahsi fikrim) AMD işlemci , Nvidia ekran kartı ve Asus öncelikli kasalar topladım hep.
  • AMD aynı paraya daha fazla güç verdiği için.
  • Nvidia sürücülerde daha güçlü olduğu için.
  • Asus daha dayanıklı malzemeler kullandığı için tercih sebebim.

Merhaba, 20k bütçem var bana bilgisayar toplamamda yardımcı olur musunuz? Hangi parçaları tercih etmeliyim? Kararsızım yardımcı olursanız teşekkür ederim.

2 gün önce böyle bir sistem vardı takip edin yeni sistemler gelir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zor bir soru sormuşsun.
Bende Ryzen 5 + GTX 970 var, 1920x1080 çözünürlükte fule yakın ayarlarda oyun oynayabiliyorum. FPS ise 30+
Bugünlerde benimki gibi bir kasayı ikinci elde 20.000 liranın altına çok rahat toplarsın.
Ben (şahsi fikrim) AMD işlemci , Nvidia ekran kartı ve Asus öncelikli kasalar topladım hep.
  • AMD aynı paraya daha fazla güç verdiği için.
  • Nvidia sürücülerde daha güçlü olduğu için.
  • Asus daha dayanıklı malzemeler kullandığı için tercih sebebim.
ekran kartı amd olsa sıfıra toplayabilir miyiz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı