Dostlar. İş için ve oyun için PC toplamak istiyorum.
İş: SolidWorks - ptc creo - epsrıt mold cam - esprıt.
Oyun: CoD Modern Warfare'yi - Squad- Escape from Tarkov gibi sağlam oyunları rahatlıkla oynamak istiyorum. Kendimce bir liste oluşturdum ve fikirlerinizi önerilinizi bekliyorum.
Sinerji Ultimate Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bakıyorum şu an yardımın için teşekkür ederim ve monitör dahil değil. Sadece kasa. Monitörü 144 Hz'ten aşağı almak istemiyorum bir artısı eksisi olur mu? Bu sisteme 5 6 sene gelecek nesillere de uyum sağlayabilmesi açışından da önem veriyorum o yüzden. Kendimce Ryzen 5 işlemciyi nesil farkı olduğundan tercih etmemiştim. Tam olarak anlamadığım için kusura bakmayın.
Bakıyorum şu an yardımın için teşekkür ederim ve monitör dahil değil. Sadece kasa. Monitörü 144 Hz'ten aşağı almak istemiyorum bir artısı eksisi olur mu? Bu sisteme 5 6 sene gelecek nesillere de uyum sağlayabilmesi açışından da önem veriyorum o yüzden. Kendimce Ryzen 5 işlemciyi nesil farkı olduğundan tercih etmemiştim. Tam olarak anlamadığım için kusura bakmayın.
Hayır bir eksisi olmaz. R5'ten kastınız nedir? 5600X te 5000 serisi 5800X te 5000 serisi ama 5800X'in hem çoklu çekirdek hem de tekli çekirdekte 5600X'in önünde. İkisini de alırsanız geleceğe dönük olur fakat bu bütçede 5800X daha mantıklı.