20000 TL sistem önerisi

4060 sistem için işlemciden kısmak mantıklı olmaz. Daha iyi bir alternatif bulunabilir.
5500 4060 ı besliyor zaten sıkıntı olmaz. Ben daha uzun ömürlü kullansın driver sıkıntısı yaşamasın diye attım zaten. DLSS yazılım teknoloji ve güncellikte cabası.

5500 4060'ı besliyor zaten sıkıntı olmaz. Ben daha uzun ömürlü kullansın driver sıkıntısı yaşamasın diye attım zaten. DLSS yazılım teknoloji ve güncellikte cabası.

Doğru hocam, ama 5500 ile 5600 arasında dağlar kadar fark var, oradan buradan kısıpta ekran kartına vermek doğru olmaz.

Doğru hocam, ama 5500 ile 5600 arasında dağlar kadar fark var, oradan buradan kısıpta ekran kartına vermek doğru olmaz.
5600 un 5500 den iyi olduğunun farkındayım zaten ama anlatmak istediklerimi yukardaki yorumda belirttim zaten arkadaş karşılaştırıp araştırıp ona göre karar versin ne diyim.

5600'un 5500'den iyi olduğunun farkındayım zaten ama anlatmak istediklerimi yukarıdaki yorumda belirttim zaten arkadaş karşılaştırıp araştırıp ona göre karar versin ne diyeyim.

Doğru hocam, ama 4060 8 GB modeli alınabilecek bir kart değil, DLSS falan öne çıkarıyor. Yoksa ben pek tercih etmezdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı