20000 TL sistem tavsiyesi

Cem2

Megapat
Merhaba 20000 TL bütçem ile sistem tavsiyeleriniz bekliyorum teşekkürler.
Şaşırtın beni :)

Sadece kasa istiyorum.

Merhaba 20000 TL bütçem ile sistem tavsiyeleriniz bekliyorum teşekkürler.
Şaşırtın beni :)

Sadece kasa istiyorum.

Bütçenin biraz üstünde ama bu fiyatda daha iyisine denk gelmedim

Bütçenin biraz üstünde ama bu fiyatda daha iyisine denk gelmedim
Bakalım aceleye gerek yok. Daha iyi sistem önerisinde bulunan olacak mı bakalım.
Ama beğendim çok güzel sistem.

Bakalım aceleye gerek yok. Daha iyi sistem önerisinde bulunan olacak mı bakalım.
Ama beğendim çok güzel sistem.

Bu fiyat bandında AMD tarafında parçalardan kısılmadıgı sürece 3070 Ti'dan daha güçlü sistem toplanamaz toplanan Max sistem RX 6750 XT ve R5 5600 veya 5600X sistem olur oda bu sistemle denkdir fiyat karşılaştırması konusunu bilemicem aşagı yukarı aynı fiyata gelir o zaman 3070 Ti sistemi seçmek daha mantıklı olur.

Bu fiyat bandında AMD tarafında parçalardan kısılmadıgı sürece 3070 Ti'dan daha güçlü sistem toplanamaz toplanan Max sistem RX 6750 XT ve R5 5600 veya 5600X sistem olur oda bu sistemle denkdir fiyat karşılaştırması konusunu bilemicem aşagı yukarı aynı fiyata gelir o zaman 3070 Ti sistemi seçmek daha mantıklı olur.
32gb ram yapacağım bu sistemi. Uzun süre götürecek sistem zaten hocam teşekkürler.

Hocam söyle bir sistem tavsiye ettiler.
Ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
32 GB RAM yapacağım bu sistemi. Uzun süre götürecek sistem zaten hocam teşekkürler.

Hocam söyle bir sistem tavsiye ettiler.
Ne düşünüyorsunuz?

İyi değil hocam benim attıgım kat kat daha iyi. 3060 la 3070 Ti arasında çok fark var oradan kaybediyor bir de 2 bin fazla vereceksiniz saçma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı