Merhaba 20000 TL bütçem ile sistem tavsiyeleriniz bekliyorum teşekkürler.
Şaşırtın beni
Sadece kasa istiyorum.
Bakalım aceleye gerek yok. Daha iyi sistem önerisinde bulunan olacak mı bakalım.Bütçenin biraz üstünde ama bu fiyatda daha iyisine denk gelmedim
![]()
NOVA-3070Ti / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-3070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bakalım aceleye gerek yok. Daha iyi sistem önerisinde bulunan olacak mı bakalım.
Ama beğendim çok güzel sistem.
32gb ram yapacağım bu sistemi. Uzun süre götürecek sistem zaten hocam teşekkürler.Bu fiyat bandında AMD tarafında parçalardan kısılmadıgı sürece 3070 Ti'dan daha güçlü sistem toplanamaz toplanan Max sistem RX 6750 XT ve R5 5600 veya 5600X sistem olur oda bu sistemle denkdir fiyat karşılaştırması konusunu bilemicem aşagı yukarı aynı fiyata gelir o zaman 3070 Ti sistemi seçmek daha mantıklı olur.
Bu fiyat bandında AMD tarafında parçalardan kısılmadıgı sürece 3070 Ti'dan daha güçlü sistem toplanamaz toplanan Max sistem RX 6750 XT ve R5 5600 veya 5600X sistem olur oda bu sistemle denkdir fiyat karşılaştırması konusunu bilemicem aşagı yukarı aynı fiyata gelir o zaman 3070 Ti sistemi seçmek daha mantıklı olur.
32 GB RAM yapacağım bu sistemi. Uzun süre götürecek sistem zaten hocam teşekkürler.
Hocam söyle bir sistem tavsiye ettiler.
Ne düşünüyorsunuz?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Toplama sistem nasıl diye sormuştum hocam.İtopya güvenilirdir ama sanal mağazayı önermem noraml mağazaları daha iyi.
Toplama sistem nasıl diye sormuştum hocam.
Toplama sistem nasıl diye sormuştum hocam.
32 GB RAM yapacağım bu sistemi. Uzun süre götürecek sistem zaten hocam teşekkürler.
Hocam söyle bir sistem tavsiye ettiler.
Ne düşünüyorsunuz?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.