20000 TL Unity için laptop önerisi

Osas Life

Kilopat
Arkadaşlar amatör olarak Unity dünyasına giriş yapacağım. Üniversite okuduğum için laptop ihtiyacım var. Hem taşınabilirliği yüksek hem de güçlü bir cihaz gerekiyor. Biraz uzun ömürlü olması (4-5 yıl kadar) ve ısınma sorununun minimum olması önemli. Bu model nasıldır? Bütçe en yüksek 20 bin.

1654166339508.png

Kasa kullanmanızı öneririm eğer yazılım yapcaksanızda o zaman Apple'in notebooklarına bakınz MacBook diye geçer. İla bunun gibi bir laptopta olacaksa o fiyata daha iyisini bulabilirsiniz :)

Hocam seçtiğiniz model çok iyi bir model.
Düz Gaming bir laptop almanızı önermiyorum.
Zephyrus G14'ün pil süresi,1.6kg olması, ekran kalitesi ve klavyesi çok iyi. Hiçbir Gaming laptopta olmayan özelliklere sahip. Ekstra olarak 3050/3050ti modelli.
Yukarıda atılan Vivobook Pro da güzeldir ancak ekran kartı Zephyrus'dan güçsüz watt olarak.

Hocam seçtiğiniz model çok iyi bir model.
Düz Gaming bir laptop almanızı önermiyorum.
Zephyrus G14'ün pil süresi,1.6kg olması, ekran kalitesi ve klavyesi çok iyi. Hiçbir Gaming laptopta olmayan özelliklere sahip. Ekstra olarak 3050/3050ti modelli.
Yukarıda atılan Vivobook Pro da güzeldir ancak ekran kartı Zephyrus'dan güçsüz watt olarak.

Evet modelin öne çıkan o yerleri benim için önemli. Çok ağır oyunları oynayacağımı sanmıyorum daha çok iş için olacak.
Kasa kullanmanızı öneririm eğer yazılım yapcaksanızda o zaman Apple'in notebooklarına bakınz MacBook diye geçer. İla bunun gibi bir laptopta olacaksa o fiyata daha iyisini bulabilirsiniz :)

Üniversite okuyorum kasayı bu dönemde alamam. MacBook kafamı karıştırmıyor değil ama şu an işin çok daha başında olduğum için X86 mimarili Windows bir laptop daha fazla işime gelir gibi geliyor. İleride neden olmasın.
Bir oyunu 2K ekranda 1080p oynamak kötü hissettirir mi deneyimleyen oldu mu daha önce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı