20000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
20000
Son düzenleme:
Bende bu modeli almayı düşünüyorum bu arada. Mağazada inceleme fırsatım oldu ekran olsun görüntü olsun gayet hoştu ama pil konusunda bilemiyorum.

Bilginiz var olduğunu düşünüyorum ve merak ediyorum. Pil konusundaki problemler neler? Ben çok uzun zamandır kasa kullandığım için konuya biraz yabancıyım. 3 saat civarı gitse de okey olur. Deprem bölgesinde olduğum için ara ara elektrik kesintikleri de oluyor çünkü @484334.

3 saat götürür hocam. Cihazın H serisi işlemcisi ve harici ekran kartı pil anlamında olumsuz etkileyecek olay bu. Detaylı incelemsi burada. Ali Bey'in dediği yazılımı silerseniz daha fazla götürür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam genel olarak düzeltilmiştir diye düşünüyorum sonuçta kronik bir sıkıntı değil. Diğer modelleri incelediğimde böyle bir sorun olmadığını gördüm. Modeldemi bir sıkıntı var acaba?

Tüm bunları düşününce u serisi alıp batarya ve ısınma konusunda kazanmak daha cazip geliyor. @Falconus ne diyorsunuz hocam? Halihazırda kullandığım T490s şirket bilgisayarı olduığu için throttle yapıyor mecburen ve RAM az olduğu için sorun oluyor. Çift fan 14-15" kasa u serisi 24 GB civarı RAM hem daha taşınabilir hem daha uzun pil ömrü ve yeterli performans ile mantıklı geliyor bana.

Bende arıyorum öyle bir cihaz lakin bulamadım o yüzden aklıma Vivobook yattı. Ek olarak bu cihaz gerçekten tam aradığınız gibi benim içinde dahil ama benim bütçemi aşıyor.

Dediğin gibi ben şahsen bu bütçeyi verebilirim ama bir de 25k Series X alacağım. 4K 43” monitör var onda oynamak için. Bu yüzden 50k yı çok bulmamaya çalışıyorum. Daha fazla para vereceksem Xbox'tan vazgeçip MacBook'a yönelirim.

Yani ben baktım da 25.000 TL civarı fazla bi model bulamadım. @484334 hocam belki bilir. Ayrıca ultrabook rehberi var onada göz atabilirsiniz.

Yani ben baktım da 25.000 TL civarı fazla bi model bulamadım. @484334 hocam belki bilir. Ayrıca ultrabook rehberi var onada göz atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…