20000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
20000
Hocam pil süresini test ettiniz mi ne kadar gidiyor ortalama?

Pili test edecek sürem olmadı ama, pil süresi uygun koşullarda 4-5 saati rahat görecektir. Tahminim bu yönde. Bunu net olarak eğer beklersen cumartesi şarjdan çekip akşama kadar kullanıp şarjı ne zaman bittiğini ve nasıl bir senaryoda kullandığımı yazarım.

Pili test edecek sürem olmadı ama, pil süresi uygun koşullarda 4-5 saati rahat görecektir. Tahminim bu yönde. Bunu net olarak eğer beklersen cumartesi şarjdan çekip akşama kadar kullanıp şarjı ne zaman bittiğini ve nasıl bir senaryoda kullandığımı yazarım.
Hocam çok sağ olun.

Bugün saat 13'ten saat 17'e kadar aktif kullandım cihazı (%50 parlaklık). 90% şarj ile başladım. Önce biraz YouTube'dan video izledim, sonra biraz kodlama yaptım. Prime'dan bir şeyler izledim. Bolca internette gezindim, sanal makine kurdum çalıştırdım, en son %35 şarjdan %20'ye düşene kadar live Ubuntu çalıştırıp müzik dinledim Ubuntu'da dolaştım.

1719676159392.png

Hocam çok sağ olun.

Son düzenleme:
Bugün saat 13'ten saat 17'e kadar aktif kullandım cihazı. 90% şarj ile başladım. Önce biraz YouTube'dan video izledim, sonra biraz kodlama yaptım. Prime'dan bir şeyler izledim. Bolca internette gezindim, sanal makine kurdum çalıştırdım, en son %35 şarjdan %20'ye düşene kadar live Ubuntu çalıştırıp müzik dinledim Ubuntu'da dolaştım.

Eki Görüntüle 2236782
Değerler fena gözükmedi. Sanal makine vs. onlar olmasa çok daha iyi gidermiş. Tekrardan çok sağ olun hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı