Takılır hocam, ama bir şeyi bulabilirseniz iyi olur, o özellik ROG Helios’ta var, normal slotların hepsini söküp oraya bir dikey ekran kartı aparatı takılıyor, o yöntem daha sağlıklı camdan uzak oluyor, hava alışı daha iyi olur. Ama bulamazsanız sıkıntı olmaz takıp kullanabilirsiniz@706143 hocam sen bu kasanın hastasıydın dikey ekran kartı desteği var mı? XPG Battlecruiser in 3080 dikey takılır mı yani?
Takılır hocam, ama bir şeyi bulabilirseniz iyi olur, o özellik ROG Helios’ta var, normal slotların hepsini söküp oraya bir dikey ekran kartı aparatı takılıyor, o yöntem daha sağlıklı camdan uzak oluyor, hava alışı daha iyi olur. Ama bulamazsanız sıkıntı olmaz takıp kullanabilirsiniz, ben de o kasaya geçiş yapmayı düşünüyorum, malum abisi Helios’u almak pek mümkün değil.
![]()
Kasanın neresi küçük? Tamam daha iyileri var ama o kasa da gayet yeterli, RAM için de dediğiniz gibi yapılırsa daha iyi olabilir.Kasanız küçük ve fan sayısı sıvı soğutma olsa dahi daha fazla olabilirdi. Bunun dışında ram 32GB yapmanız daha iyi olacaktır o bilgisayara. Çok bütçe eklemenize gerek kalmaz ama sonra yapayım derseniz de anakart 128GB'a kadar destekliyor daha sonra da yapabilirsiniz.
Evet o aparatın Cooler Master versiyonu var ama TD500 için resmî desteği bulunmuyor, takılabilir belki ama riske girmem diyorsanız Battlecruiser alın geçin, daha üstün bir kasa.TD500 MESH alacaktım da bunu alsam daha iyi olur galiba apartta pahalı galiba Cooler Master'in vardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.