İleri de SLI yapma ihtimalim yüksek olduğu için öyle bir PSU alıyorum hem ömürlük hem SLI.
İlk önce aklımdaki ürünler bunlar (SLI yapmayı düşünüyorum gelecek zamanda, PSU o yüzden)
Anakart uyumlu mudur? Ekran kartları pin girişleri uyumlu mudur? Bu kasanın üstüne 360mm sıvı soğutma takabilir miyim? RAM'i sonradan arttıracağım.
İşlemci AMD 4000 serisini bekleyeceğim.
Sıvı soğutma takarsınız ancak SLI yapmanızı önermem, eski olmayan ekran kartlarının girişleri zaten günümüzdeki her anakarta uyar. AMD 4000 serisi AM4 soketli olarak çıkacaksa evet uyumlu bütün parçalar.
Sıvı soğutma takarsınız ancak SLI yapmanızı önermem, eski olmayan ekran kartlarının girişleri zaten günümüzdeki her anakarta uyar. AMD 4000 serisi AM4 soketli olarak çıkacaksa evet uyumlu bütün parçalar.
Zaten RTX 3090 altında 3000 serisi kartlarda SLI desteği yok, Sadece 3090'da SLI yapabilirsiniz, 3080'de SLI yapamazsınız o yüzden 3090 alabilirsiniz 1 adet.
Hocam @ModArt Levon 'un videosunu izlemediysen eğer izlemeni tavsiye ederim. Şahsen rastgele karşıma çıktı ve aşırı beğendim kasayı. Oldukça da geniş iç kısmı.
İşlemci Olarak zen 3 hakkında pek bilgi yok bence bekle ama bekleyecek zamanın yoksa 3900x
ama senin yerinde olsam i7 10700k alırdım ortalama 3500tl i9 10900k ile aralarında hiç fark yok nerdeyse aradaki fiyat farkına değmez
anakart olarak msı mpg z490 gaming plus 4800mhz oc rgb li bence bu fiyata en iyi anakart 1500tl ortalama
ramler: GSKİLL trident z neo rgb 3600mhz 32gb 16x2 ramler fiyatı biraz pahalı ama 20k bütce var 2000tl
kasa. corsair icue 220t modeli tabiki rgb li 3 fanlı kasa 900tl