20000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
20000
S serisinden sonra çok düsük kalır. S22 ve S23 FE'ye göre batarya dışında bir artısı yok. Fiyatını da pek hak ettiği söylenemez.

Eski ve pahalı olduğuna katılıyorum ama S22 cidden gözümü korkuttu bataryası yüzünden S23 FE ile Redmi Note 13 Pro arasında 6K ya yakın fiyat farkı var bu farka değer mi bilemiyorum. Sizce değer mi hocam 6K da az değil aklımda olan Redmi Note 13 Pro 12/512 olan model.
 
Bataryası ve performansı vb. nasıl acaba bende almayı düşünüyorum. Fakat forumlar hariç çok fazla bilgisi yok cihazın eğer elinize geçtiyse yanıtlar mısınız hak eder mi sizce parasını?

Cihazı Vatanın şubesinden aldım o yüzden hemen elime geçti. Daha 2 gündür kullanıyorum iyi ki bunu almışım dedim aktif kullandım bu iki gün,günü rahat çıkıyor akşama doğru bitiyor pil ama arada bakıp çıkarsanız şarjı bayağı iyi gidecektir. Son iki saati örnek verebilirim en iyi 2-2 buçuk saattir kullanıyorum oyun oynadım (arkada Spotify açık) film izledim Instagram da gezdim hep Bluetooth açık aynı zamanda daha %23 gitmiş. Performans a gelecek olursak gayet güzel ve hızlı, tatmin ediyor 120Hz ile daha akıcı. Telefon tam anlamıyla akıllı her şeyi size en iyi olacak şekilde ayarlıyor ekranı karanlık ortamda sarartıyor güneşli ortamda parlaklığı fulluyor( otomatik parlaklık her cihazda var ama saniyesinde modunu güncelliyor) selfie çekerken birden fazla kişi iseniz ekrana sığmayanları kadraja alıyor AI konusunda bayağı başarılı. Oyun oynarken klavye yi ikiye bölüyor daha iyi yazman için. Ses gayet güzel fazlasıyla tatmin ediyor Dolby olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. Kamerayı da iPhone 14 Pro Max ile karşılaştırdım. Aradaki farka bakarsak kamerası gerçekten güzel. Kaliteli çekimler sağlıyor.

Ayrıca vatan da şu an kampanya var eski cihazını getirene cihaz parası +3K indirim sağlıyor. 8/256 olan versiyonunu bu sayede 19k ya aldım Samsung'un kendi sitesinde 27k.
 
Cihazı vatanın şubesinden aldım o yüzden hemen elime geçti. Daha 2 gündür kullanıyorum iyi ki bunu almışım dedim aktif kullandım bu iki gün, günü rahat çıkıyor akşama doğru bitiyor pil ama arada bakıp çıkarsanız şarjı bayağı iyi gidecektir. Son iki saati örnek verebilirim en iyi 2-2 buçuk saattir kullanıyorum oyun oynadım (arkada Spotify açık) film izledim Instagram da gezdim hep Bluetooth açık aynı zamanda daha %23 gitmiş. Performans a gelecek olursak gayet güzel ve hızlı, tatmin ediyor 120Hz ile daha akıcı. Telefon tam anlamıyla akıllı her şeyi size en iyi olacak şekilde ayarlıyor ekranı karanlık ortamda sarartıyor güneşli ortamda parlaklığı fulluyor( otomatik parlaklık her cihazda var ama saniyesinde modunu güncelliyor) selfie çekerken birden fazla kişi iseniz ekrana sığmayanları kadraja alıyor AI konusunda bayağı başarılı. Oyun oynarken klavye yi ikiye bölüyor daha iyi yazman için. Ses gayet güzel fazlasıyla tatmin ediyor Dolby olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. Kamerayı da iPhone 14 Pro Max ile karşılaştırdım. Aradaki farka bakarsak kamerası gerçekten güzel. Kaliteli çekimler sağlıyor.

Ayrıca vatan da şu an kampanya var eski cihazını getirene cihaz parası +3K indirim sağlıyor. 8/256 olan versiyonunu bu sayede 19k ya aldım Samsung'un kendi sitesinde 27k.

Teşekkür ederim yanıtınız için bazı videolar ön yargı oluşturuyordu fakat gönlüm bu telefondan yanaydı şu an kesin gözüyle bakıyorum alacağım.
 

Geri
Yukarı