20000 TL'ye telefon önerisi

Mert879

Decapat
Daha fazla  
Bütçem 20000 TL Samsung telefon almayi dusunuyorum istedigim ozellikler kamerasi normal bir kalitede olmasi yeterli batarya performansinin iyi olmasi islemcisinin iyi olmasi gerekiyor hangi telefonu onerirsiniz?
Not: Exynos islemci dusunmuyorum arkadaslar.

Son düzenleme:
S23FE tercih edebilirsiniz.

Bu bütçede alacağı iPhone 11 oda asla alınmaz. S23FE varken değil bakmak düşünmek bile hata.

Samsung çöpünü alacağıma 11 alırım.

S23FE tercih edebilirsiniz.

Bu bütçede alacağı iPhone 11 oda asla alınmaz. S23FE varken değil bakmak düşünmek bile hata.

IPhone'nin 11'in bu bütçede kazandığı üç nokta

-Pazarlama ve satış ihtimali oranı daha yüksek. (biz türklerdeki geleneksel algı "iOS varsa değeri 5 yıl da olsa düşmez misalinden") Samsung bu algıyı hâlâ edinemedi.
-Apple cihaz, farklı yazılım. (iOS)
-Kamerasının kendine has bir dokusunun olması. (Android kameralara nazaran iPhone çekimleri daha soft ve güzel çıkıyor bana göre)

Geri kalan her şeyde Samsung önde. S23 FE alınabilir.

Git al o zaman. İki yıl sonra kanka Apple her güncellemeyle telefonu yavaşlatıyormuş. Ya da pil sağlığım 75 düştü diye laf etmiyceksin.

Samsunga çöp dedikten sonra aslında sizi kale almamak lazım da neyse.
Senin yorumundan yola çıkarak 100 satırlık yazı yazcaktim da android ve iosun farklarına ithafen sonra sildim. 6S güncellemesi yıllar önce biten bir telefon olmasına rağmen hâlâ instagram, Tiktok, foto video çekiminde taş gibi cihaz. 11 in çöp olması için bi en az bı 5 yıl daha var. Ama öneri isteyen adam zaten Samsung istemiş 11 önermenin bir mantigi yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı