Aydoğan BV
Hectopat
Samsung çöpünü alacağıma 11 alırım.
Sağlam Apple destekçisiyimdir. Fakat sizin yorumunuza ben bile katılmıyorum.
Samsung çöpünü alacağıma 11 alırım.
IPhone'nin 11'in bu bütçede kazandığı üç nokta.
-Pazarlama ve satış ihtimali oranı daha yüksek (bizlerdeki algı "iOS varsa değeri 5 yıl da olsa düşmez misalinden")
-Apple cihaz, farklı yazılım. (iOS)
-Kamerasının kendine has bir dokusunun olması. (Android kameralara nazaran iPhone çekimleri daha soft ve güzel çıkıyor bana göre)
Geri kalan her şeyde Samsung önde. S23 FE alınabilir.
Git al o zaman. İki yıl sonra kanka Apple her güncellemeyle telefonu yavaşlatıyormuş. Ya da pil sağlığım 75 düştü diye laf etmiyceksin.
Samsunga çöp dedikten sonra aslında sizi kale almamak lazım da neyse.
Bütçem 20000 TL Samsung telefon almayi dusunuyorum istedigim ozellikler kamerasi normal bir kalitede olmasi yeterli batarya performansinin iyi olmasi islemcisinin iyi olmasi gerekiyor hangi telefonu onerirsiniz?
Not: Exynos islemci dusunmuyorum arkadaşlar.
Senin yorumundan yola çıkarak 100 satırlık yazı yazacaktım da Android ve IOS'un farklarına ithafen sonra sildim. 6S güncellemesi yıllar önce biten bir telefon olmasına rağmen hâlâ Instagram, TikTok, fotoğraf video çekiminde taş gibi cihaz. 11'in çöp olması için bir en az bir 5 yıl daha var. Ama öneri isteyen adam zaten Samsung istemiş 11 önermenin bir mantigi yok.
Babam 2 yıl Huawei p smart 2019 kullandı. Sonrasında kardeşimin oyun ve sosyal medya kurbanı oldu hiç birinden de aaa kameram dondu diye şikayet almadım. Ekranı kırıldı yaptırmaya da 1k isteyince yaptırmadım.iPhone kullanıyorum 8-9 senedir en azından 2 yıl sonrasında kameram donmuyor. Bir telefonu doğru düzgün bir şekilde şarj edip kullanırsan hiçbir zaman sıkıntı yaşamazsın.
iPhone kullanıyorum 8-9 senedir en azından 2 yıl sonrasında kameram donmuyor. Bir telefonu doğru düzgün bir şekilde şarj edip kullanırsan hiçbir zaman sıkıntı yaşamazsın.
S23FE kamera konusunda iPhone 11 üstün seviyededir hocam bana sorarsanız.
iPhone kullanıyorum 8-9 senedir en azından 2 yıl sonrasında kameram donmuyor. Bir telefonu doğru düzgün bir şekilde şarj edip kullanırsan hiçbir zaman sıkıntı yaşamazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.