20000 TL'ye yazılım için laptop önerisi

APlusMath

Decapat
Katılım
12 Mayıs 2020
Mesajlar
1.133
25 yaşındaki bu kardeşinize yazılıma yeni başlayacağı için laptop lazım. Bilgisayarla ve sayısalla aram iyidir ama bu yazılımla aramın iyi olması demek değil. Bu yüzden kurslara gidip yazılım için kendimi geliştirirken güzel bir laptopumun olmasını istiyorum. Oyun oynanmayacak.

ASUS Windows laptopum var eski ama. 7-8 yıllık vardır. 12 GB RAM'li ASUS K55ub modeli idi doğru hatırlıyorsam.

Amatör bir laptop olsun istemiyorum çünkü bu işe gerçekten kendimi odaklamak istiyorum. Şimdilik çok aşırı laptoplarada gerek yok. Kendimi geliştirdikçe 1-2 yıl sonra belki değiştiririm.

MacBook Air M1 cip 13 inchliler nasıl olur? Kücük mü kalır? Ve 8 GB RAM var bunlarda. Sitelerde 16 GB olsun diyorlar. 30bin TL de veremem.
 
Son düzenleme:
Burada daha ucuz;
 

Teşekkür ederim. Hocam aslında bu çok mantıklı geldi. Faizsiz 12 taksit olmasıda güzel. Bu yazılım için beni bayağı götürür mü tek başına? Kendimi iyi bir şekilde geliştirebilir miyim? En önemliside 13 inc yeterli olur mu kod yazmak için?

Burada daha ucuz;

Güvenilir bir site mi? 4-12 hafta yazıyor kargoya verilme süresi. Taksitle diğeri daha uyguna geliyor sanırım.

Hocam MacBook olmazsa Monster alın hiç değilse ileride RAM yükseltmesi, SSD yükseltmesi falan yapabilirsiniz en azından.
Oyun oynamayacağım.
 
Teşekkür ederim. Hocam aslında bu çok mantıklı geldi. Faizsiz 12 taksit olmasıda güzel. Bu yazılım için beni bayağı götürür mü tek başına? K

Onu araştırmanız lazım bilemiyorum, ekran konusuda kişiye göre değişir. Genel oalrak yazılımcılara öneriyorlar Mac'leri.
 

Geri
Yukarı