İnternet sitelerinde çok pahalı. Tanıdığınız yok mu satın alabileceğiniz?electricpuff.com diye bir site buldum ne kadar guvenilirdir?
Anladım hocam. O zaman maalesef internet sitelerinden başka alabileceğiniz bir yer yok.maalesef yok burda sadece 2 arkadasim var biri sigara gibi seyler kullanmaz digeri de sadece sigara iciyor puff falan kullanmiyor
öncellikle cevabın icin tesekkurler gec cevap vermem icin kusura bakma sabahtan calisiyordum aksam da biraz yattim akçayda yasiyorum baktigim tekellerde yok 2 tane tutuncuye baktim onlarda da yoktu bildiginiz internet sitesi varsa memnun olurum
vazolpuff.com uzerinden alabilşrsin ama elden alman hem daha guvenle hemde daha ucuz oluröncellikle cevabın icin tesekkurler gec cevap vermem icin kusura bakma sabahtan calisiyordum aksam da biraz yattim akçayda yasiyorum baktigim tekellerde yok 2 tane tutuncuye baktim onlarda da yoktu bildiginiz internet sitesi varsa memnun olurum
teşekkür ederim mecburen o siteden alacagimvazolpuff.com uzerinden alabilşrsin ama elden alman hem daha guvenle hemde daha ucuz olur
Rica ederim yinede etrafındaki Tobaccolara bakteşekkür ederim mecburen o siteden alacagim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.