Vozol puff nereden alınabilir?

lastshinobi

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5-12450H l 32 GB 3200 MHz DDR4 l NVIDIA GeForce RTX 4060 135w l 1 TBNVMe M.2 (PCIe 3.0) l Casper Excalibur G870.1245-DFB0X-B
Ben öyle küçük bir şehirde yaşıyorum çok fazla seçenek yok birkaç yere sordum 20klık olana 1200 TL para dediler internette baktım hemen hemen aynı bunu internetten başka bir yerden tedarik edebilir miyiz acaba bilgisi olan var mı? Başka bir yerden tedarik edemezsek bir sürü satan site var önceden bu sitelerden alışveriş yapan varsa yardımcı olursa sevinirim.

20k 1200 kazık olmuş hocam 25klıkları rahatlıkla 750 850 civarında bulabiliyorsun İnternet sitesinden alımda yapamazsın Türkiyede yasak satışı. Telegramdan falan tobaccocu bulup ordan almanı öneririm.

Dışarıda herhangi bir tütüncülere girip arayıp dilediğin ürünü temin edebilirsin fiyat alabilirsin internet kazık oluyor bu arada bilgine bazı siteler 100₺ kargo parası bile istiyor :(

Ben öyle küçük bir şehirde yaşıyorum çok fazla seçenek yok birkaç yere sordum 20klık olana 1200 TL para dediler internette baktım hemen hemen aynı bunu internetten başka bir yerden tedarik edebilir miyiz acaba bilgisi olan var mı? Başka bir yerden tedarik edemezsek bir sürü satan site var önceden bu sitelerden alışveriş yapan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Hangi şehir hocam Telegram'dan bakabilrisinz.

Hangi şehir hocam Telegram'dan bakabilrisinz.

Hocam ilçe ya Sivas'ın bir ilçesi 3 tane falan tobacco var oralara sordum oralarda da fiyat aynı telegramada çok güvenemiyorum şimdi elden teslim alabileceğim kimse yok.

Dışarıda herhangi bir tütüncülere girip arayıp dilediğin ürünü temin edebilirsin fiyat alabilirsin internet kazık oluyor bu arada bilgine bazı siteler 100₺ kargo parası bile istiyor :(

Hocam 3 tane falan tobacco var onlarda da seçenek çok az hem de fiyat daha pahalı internetten.

Hocam sokakta çoğu tütüncüde satılıyor, Google maps üzerinden aratıp bulabilirsiniz.

Ne yazık ki şehrimde yok hocam.

20k 1200 kazık olmuş hocam 25klıkları rahatlıkla 750 850 civarında bulabiliyorsun internet sitesinden alımda yapamazsın Türkiye'de yasak satışı. Telegram'dan falan tobaccocu bulup oradan almanı öneririm.

Hocam bayağı aradım ama nasıl guvenebileceksin ki.

Hocam ilçe ya Sivas'ın bir ilçesi 3 tane falan tobacco var oralara sordum oralarda da fiyat aynı telegramada çok güvenemiyorum şimdi elden teslim alabileceğim kimse yok.

Hocam 3 tane falan tobacco var onlarda da seçenek çok az hem de fiyat daha pahalı internetten.

Ne yazık ki şehrimde yok hocam.

Hocam bayağı aradım ama nasıl guvenebileceksin ki.
kanka pazarlık dene 1000 liraya alırsan iyi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı