2000TL 144Hz 1ms monitör önerisi

Ozan J

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, direkt olarak konuya giriyorum.
ViewSonic VX2468-PC-MHD
Bu monitör çok hoşuma gitti ama size danışmak istedim. 2000TL bandında var bu monitör.

Tavsiye edeceğiniz monitörün ghost probleminin olmaması ve ms değerlerinin düşük olmasını rica ediyorum. 1 aydır kafayı yedim, bulamadım adamakıllı monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
LG24GN650-B Özellikle söylüyorum gl değil GN

IPS isterseniz:

VA:

LG markasını deneyelim bakalım. CS:GO Valorant'da nasıl performans alacağız Başka tavsiye olursa onada kayabilir fikrim.

LG monitörlere bakabilirsiniz bu LG 27GL650F-B 27" 1ms 144Hz G-Sync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
ya da LG UltraGear 24GN650-B 23.8" 1ms 144Hz FreeSync Premium IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com alabilirsiniz güzel monitörlerdir ama ilk baştakini almanızı tavsiye ederim eskiden ince hesabın cuma gecesinde LG27GL650F-B hep indirime giriyordu ama 4 haftadır indirime girmiyor ama indirime girdiği zaman 1800-1900 TL oluyordu almanızı tavisye ederim ama beklemem diyorsanız lg 24GN650-B de güzel bir monitördür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…