2000TL 144Hz 1ms monitör önerisi

Evet hocam sadece büyüklük farkı var bir de özellik farkı var LG27GL650F-B de G-Sync ve bazı özellikler daha var ve LG27GL650F-B HDR10 olarak 24GN650-B'yi geçiyor dik kullanma olarak da 27GL geçer yani ben monitör almaya kalksam 27GL650F-B alırım hatta alamyı düşünüyorum o yüzden ben de bu ikisine kafa yordum ama bende kazanan LG27GL650F-B oldu ama size büyük gelceğini düşünüyorsanız ve ben sadece 144Hz olsun rekabetçi oyunlar oynayayım diyosanız 24GN650-B alabilirsiniz.
Aynı değiller, arada renk gamı, parlaklık, tepkime gibi gibi farklar var. Olmasa bile bir monitörün farklı büyüklüklerine siyah eşitliği vb. farklar mevcut.

İkisi arasından 24GN650 çok daha iyi.
Hepsi buradada bu ürün https://www.hepsiburada.com/samsung...d-monitor-p-HBCV000007M4EI?magaza=Hepsiburada indirime girecek 2'ye yakın olursa fiyatı direk alacağım ama sanmıyorum:(
Ghosting sorunlu.

Dediğim gibi 2'si arasından birini seçebilirsin @Ozan J hocam bu arada indirim var LG 27GL650F-B
LG24GN650b.
Dostum 1600TL ye 24 inçlik olanını aldım 24GN650-B Hayırlısıyla bakalım gelsin de inceleyelim nasılmış :) Teşekkürler bu arada
Dostum 1600TL ye 24 inçlik olanını aldım 24GN650-B Hayırlısıyla bakalım gelsin de inceleyelim nasılmış :) Teşekkürler bu arada
Keşke ince hesaptan alsaydım satıcısı LG imiş. N11 game arenamıdır nedir oradan aldım. İnşallah satıcı sorun çıkartmaz.

Hocam bazı yerler kötü getirebiliyor onu bilemem hem de N11 gibi yerler inşallah bir sıkıntısı çıkmaz ama genellikle ya ışık sızması vb. şeyler görülebiliyor N11 gibi yerlerde ince hesaptan alsaydınız daha iyi olurdu ama sıkıntı yoktur diye tahmin ediyorum bir de monitörünüz geldiğinde incelemesini yaparsanız sevinirim bazı kişiler ve ben dahil alalım mı almayalımmı arasında kalıyoruz şimdiden hayırlı olsun diyelim.

Hocam bazı yerler kötü getirebiliyor onu bilemem hem de N11 gibi yerler inşallah bir sıkıntısı çıkmaz ama genellikle ya ışık sızması vb. şeyler görülebiliyor N11 gibi yerlerde ince hesaptan alsaydınız daha iyi olurdu ama sıkıntı yoktur diye tahmin ediyorum bir de monitörünüz geldiğinde incelemesini yaparsanız sevinirim bazı kişiler ve ben dahil alalım mı almayalımmı arasında kalıyoruz şimdiden hayırlı olsun diyelim.
İlk izlenim olarak buraya yazarım. Ayriyetten zamanım olursa video çekerim :)

Parlaklığı yeterli bence standı ağır ve sağlam hissiyatı veriyor menu ayarları basit sade renkler olması gerektiği gibi ama aman aman canlı değil fiyatına göre yeterli buldum eğer boyun kısa ise monitör yüksek kalabilir masanın alçak olması gerek uzun isen sıkıntı yok. Ha biraz da ışık sızması var ama rahatsız etmedi beni.

Sipariş verdik bakalım nezaman varacak.
LG monitör geldi. Sol üsste ufak LCD ışık sızması var ama çok göz almıyor. Göz bir süre sonra alışıyor. Bu arada siyah ekranda oluyor normal olarak. Oyun oynarken veya siteler arası gezerken bir problem yok. Onun haricinde Ghosting'e rastlamadım. Renkler Çok çok canlı değil ama Cansızda değil yani. Eski monitörümden kat kat iyi tabikide hem renk olarak hem diğer özellikler bakımından. Oyun oynarken adeta zevk veriyor kullanıcıya. Monitör arayüzü vs akıcı takılma yok. Yaptığım işlemleri anında algılayıp ekrana veriyor. Kocaman kutuyla geliyor. Kargo elemanı ürünü getirirken şaşırdım bukadar büyükmüydü ya dedim. 24 inç bile bana büyük geldi. 27'yi düşünemiyorum. Bu arada Ghosting testinde kamera tutun ekrana vs deniyor ama çıplak gözle gayet ghosting varmı yokmu algılanabiliyor. En azından ben çok hassasım bu tür konularda. MotionBlur reduction açınca Ghosting oluyor. Kapatınca Diğer ayarları elleyince gram olmuyor. Ben şimdi konu açacağım monitör hakkında Ne varsa yazabilirsiniz.

Son düzenleme:
Sipariş verdik bakalım ne zaman varacak.
LG monitör geldi. Sol üsste ufak LCD ışık sızması var ama çok göz almıyor. Göz bir süre sonra alışıyor. Bu arada siyah ekranda oluyor normal olarak. Oyun oynarken veya siteler arası gezerken bir problem yok. Onun haricinde Ghosting'e rastlamadım. Renkler çok çok canlı değil ama cansızda değil yani. Eski monitörümden kat kat iyi tabii ki de hem renk olarak hem diğer özellikler bakımından. Oyun oynarken adeta zevk veriyor kullanıcıya. Monitör arayüzü vs akıcı takılma yok. Yaptığım işlemleri anında algılayıp ekrana veriyor. Kocaman kutuyla geliyor. Kargo elemanı ürünü getirirken şaşırdım bu kadar büyük müydü ya dedim. 24 inç bile bana büyük geldi. 27'yi düşünemiyorum. Bu arada ghosting testinde kamera tutun ekrana vs deniyor ama çıplak gözle gayet ghosting var mı yok mu algılanabiliyor. En azından ben çok hassasım bu tür konularda. Motionblur reduction açınca ghosting oluyor. Kapatınca diğer ayarları elleyince gram olmuyor. Ben şimdi konu açacağım monitör hakkında ne varsa yazabilirsiniz.

Hayırlı olsun hocam konunuza baktım güzel bir inceleme olmuş ellerinize sağlık hocam ilk başta 24inç bana da büyük gelmişti ama sanki artık bana 24inç küçük geliyormuş gibi yani uzun süre kullandıkça büyük gelmemeye başlıyor :) uzun zaman gider inşallah iyi akşamlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı