2000TL APU Sistem Toplama

StabilBakunin

Decapat
Katılım
10 Şubat 2019
Mesajlar
10
Son dolar artışından sonra, dolar düşse bile zor gibi duruyor da bu fiyata 2200G ile bir sistem toplayabilir miyim? APU hakkında pek bilgim yok ondan dolayı sizlere danışmak istedim. Bütçeyi biraz arttırabilirim, normalde bütçem 2600TL civarı ama monitörüm yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
APU sistem olarak bunu tavsiye ederim. 1TB Harddisk yerine 240GB SSD alabilirsiniz. Fiyat değişmiyor.
Sinerji Neon Apu Ryzen 3 2200G/8 GB
Kasada 500W 80+ güç kaynağıda mevcut. İlerleyen zamanlarda maddi durumunuz el verir ise RX 570 gibi bir ekran kartı ile, çok daha güçlü bir oyun sistemi oluşturabilirsiniz.
Monitör olarak ise, kendi kullandığım ve çok memnun olduğum bir modeli tavsiye ediyorum.
Samsung LS24F350FHMXUF 23.5" 1920x1080 Full HD 4ms HDMI D-Sub
Toplam ücret: 2786 TL
 
Ben klavye, mouse, B450 4 RAM slotlu anakart ve 900p monitör dahil 2600 TL'ye sizin toplamak istediğiniz sistemi topladım. İsterseniz yardım edebilirim. Üstteki sistemde gayet iyi ama kasadan kısarak dediğim gibi bir sistemi topyabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Hangi parçaları kullandınız?
Anakart: ASUS B450M-A
RAM: Adata XPG Gammix D10 3000MHz 2X4 GB
İşlemci: AMD Ryzen 2200G
SSD: Adata SU650 120GB
Kasa: Dark F40
Güç kaynağı: Cooler Master 400W 80+

İleride RX 570 gibi bir ekran kartı ve aynı RAM'den takabilirsiniz, böylece 16GB'a çıkmış olur. Bu yüzden anakart hem iyi hem de RAM slotu açısından avantajlı. Şu an Vega 8(APU) benim için gayet yeterli. Herhangi bir oyun varsa, merak ettiğiniz, size FPS sonuçlarını söyleyebilirim. Şu anda güncel olarak kullanıyorum o sistemi.
 
Anakart: ASUS B450M-A
RAM: Adata XPG Gammix D10 3000MHz 2X4 GB
İşlemci: AMD Ryzen 2200G
SSD: Adata SU650 120GB
Kasa: Dark F40
Güç kaynağı: Cooler Master 400W 80+

İleride RX 570 gibi bir ekran kartı ve aynı RAM'den takabilirsiniz, böylece 16GB'a çıkmış olur. Bu yüzden anakart hem iyi hem de RAM slotu açısından avantajlı. Şu an Vega 8 benim için gayet yeterli. Herhangi bir oyun varsa, merak ettiğiniz, size FPS sonuçlarını söyleyebilirim. Şu anda güncel olarak kullanıyorum o sistemi.

Hangi siteden topladınız veya hazır toplanmış mı aldınız?
 
Hangi siteden topladınız veya hazır toplanmış mı aldınız?
Ben her parçayı ayrı siteden aldım( yani her 2 parça bir siteden geldi, toplam 4 site) Hem ucuza geldi, hem de güç kaynağını 175 TL gibi bir fiyata aldım, indirim sayesinde. Size tavsiyem benim gibi yapabilirsiniz. Kendiniz kurabilirsiniz sistemi. Bu hem bir problem çıktığında sizin daha kolay üstesinden gelmenizi sağlayacak, hem de ilerde parça yükseltirken bir sıkıntı yaşamamanızı sağlayacak. İnternetten Technopat'in videolarını izleyerek gayet kolay bir şekilde toplayabilirsiniz, ben öyle yaptım. Eğer kendiniz toplamak istemiyorsanız alacağınız kasayı burada gösterin size tavsiye verelim.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı