2000TL blue switch mekanik klavye önerisi

FurkanEnes44

Hectopat
Daha fazla  
Bütçe 2000TL'dir çok fazla model var ama hiçbir bilgim yok klavye hakkında. Bu fiyata alınabilecek en kaliteli, mantıklı mekanik klavye istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Bütçe 2000TL'dir çok fazla model var ama hiçbir bilgim yok klavye hakkında. Bu fiyata alınabilecek en kaliteli, mantıklı mekanik klavye istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Blue dışında switch düşünür müydünüz?

Hocam blue switch hissiyatı çok kötü ve sesi bir zaman sonra kafa ütüluyor Aula F75 veya F87 düşünün.

Hocam F75 mi daha iyi F78 mi sizce.

Red switch çok tatmin etmedi ses olarak ama red switchde olur bilindik marka olmasını istiyorum Gamepower veya Rampage olabilir

Bu bütçede belirlediğniz markalar iyi değil blue switch seviyorsanız bence sizi brown daha iyi tatmin eder ki bu bütçede F87 Pro en iyisidir

Red switch çok tatmin etmedi ses olarak ama red switchde olur bilindik marka olmasını istiyorum Gamepower veya Rampage olabilir

Aula ikisinden de daha cok biliniyor globalde. Gamepower ve Rampage rezil markalardır. F87/F87 Pro al geç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı