2000TL bütçe ile mouse önerisi

Bütçe
2000 TL
@kxy haklısınız ancak fazlasıyla araştırma yapmıştım. Riske girmek istemediğim için gerçek kullanıcıların yorumlarına ihtiyacım vardı. Fantech Helios modelini bu nedenle seçtim. Üst düzey profesyonel bir oyuncu değilim. Sırf kablo kirliliği ve yer kaplama sorunu yüzünden masaüstünü terk edip laptop kullanmaya başladım. Oyunları oynarken problem çıkarmayacak, performansı yetecek kablosuz bir mouse aradığım için Fantech modelini seçtim.

İnceleme aslında gayet var. Malzeme kaliteside kullanici donuslerine be incelemelere gore Fantech kadar olmasada gayet tatmin edici.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam farenin kutu içeriğinden neler çıkıyor? Kablulu kullanım da var mı ekstradan? Bir de 8k için ayrı dongle almayı gerektiriyor mu?

Hocam farenin kutu içeriğinden neler çıkıyor? Kablulu kullanım da var mı ekstradan? Bir de 8k için ayrı dongle almayı gerektiriyor mu?

Kablolu kullanim evet var. Dongle'de cikiyor icinden. 8K kullanmak gereksiz ama. Hem sarji sömürüyor hemde hala stabil degil. FPS droplar yedirebiliyor. Hard FPS oynuyorsaniz bile 2K Hz'nin üstüne çıkmanızı önermiyoruz.

@f0ze hocam fareniz elinize ulaştı mı? Deneyimlerinizi aktarabilir misiniz? Sensör performansı, butonların kalitesi, malzeme kalitesi, uygulama arayüzü vs.

@f0ze Konu üzerinden biraz zaman geçti ama son kararımı Fantech Helios II Pro S farede kıldım bütçemi artırarak. İş yoğunluğundan biraz geç oldu ama güç olmadı. Fantech ile ilgili deneyimleriniz için teşekkür ederim. Diğer hocalarıma da görüşleri için teşekkürler. :kalp:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı