@kxy haklısınız ancak fazlasıyla araştırma yapmıştım. Riske girmek istemediğim için gerçek kullanıcıların yorumlarına ihtiyacım vardı. Fantech Helios modelini bu nedenle seçtim. Üst düzey profesyonel bir oyuncu değilim. Sırf kablo kirliliği ve yer kaplama sorunu yüzünden masaüstünü terk edip laptop kullanmaya başladım. Oyunları oynarken problem çıkarmayacak, performansı yetecek kablosuz bir mouse aradığım için Fantech modelini seçtim.
Kablolu kullanim evet var. Dongle'de cikiyor icinden. 8K kullanmak gereksiz ama. Hem sarji sömürüyor hemde hala stabil degil. FPS droplar yedirebiliyor. Hard FPS oynuyorsaniz bile 2K Hz'nin üstüne çıkmanızı önermiyoruz.
@t_h42 fareyi 2 gündür kullanıyorum. Tıklama, sensör ve malzeme kalitesi beni fazlasıyla tatmin etti. Uygulama arayüzü gayet güzel yapılmış. 2K altına alınabilecek bir mouse olduğunu düşünüyorum.
@f0ze Konu üzerinden biraz zaman geçti ama son kararımı Fantech Helios II Pro S farede kıldım bütçemi artırarak. İş yoğunluğundan biraz geç oldu ama güç olmadı. Fantech ile ilgili deneyimleriniz için teşekkür ederim. Diğer hocalarıma da görüşleri için teşekkürler.