2000TL bütçe ile yükseltme önerisi

Bütçe
2000
Gigabyte B450M S2H AM4 Soket Anakart 480 lira
AMD Ryzen 5 3400G İşlemci 1160 lira
G.Skill Ripjaws V (F4-3000C16S-8GVRB) 8 GB 3000 MHz DDR4 Ram 260 lira
FSP FSP500-60AHBC 500W Power Supply (PSU) 320 lira
Kioxia Exceria 240 GB (LTC10Z240GG8) SSD 245 lira.
Bu sistem 2445 TL ediyor, zaten kasam var ama biraz eski, belki babamı ikna edersem güzel bir kasada alırım daha sonraki zamanlarda ekran kartı ve bir RAM daha eklerim diye düşündüm.

Güç kaynağı yerine High Power 500W tercih edin. SSD olarak da Kingston A400 seçin.

Güç kaynağı yerine High Power 500W tercih edin. SSD olarak da Kingston A400 seçin.
FSP yerine High Power, yeni nesil SSD yerine eski nesil SSD öneren birini ilk defa görüyorum. Tavsiyeniz mantığa sığmıyor bence.

Ekleme: Zaten siz gönlünüzü High Power ve Kingston'a kaptırmışsınız. Şöyle bir konularınıza baktım da, cevabımı aldım ben zaten.

PSU konusuna hakim olmadığınızı da bu konulardan anlıyorum.

FSP yerine High Power, yeni nesil SSD yerine eski nesil SSD öneren birini ilk defa görüyorum. Tavsiyeniz mantığa sığmıyor bence.

Ekleme: Zaten siz gönlünüzü High Power ve Kingston'a kaptırmışsınız. Şöyle bir konularınıza baktım da, cevabımı aldım ben zaten.

PSU konusuna hakim olmadığınızı da bu konulardan anlıyorum.

Psikolojik sorunlarım olduğu için kendi problemlerimden emin olamıyorum. O actigim konuların hepsi kararsızlıktan açtığım konular ve tecrubesizligimden. Önerdiğim güç kaynağı modeli FSP modelinden daha iyi. SSD noktasına gelince Kingston A400 en sorunsuz SSD'lerden bir tanesi. Bir çok tanıdığım var hiçbir sorunları yok. Kısaca önerdiğim şeyler daha iyi. Eskiden açtığım konulardan vurman zavallıca bir hareket olmuş. Yakışıyor mu? Yakışıyor. Yakışmasa yapmazdın zaten.

Psikolojik sorunlarım olduğu için kendi problemlerimden emin olamıyorum. O açtığım konuların hepsi kararsızlıktan açtığım konular ve tecrübesizliğimden. Önerdiğim güç kaynağı modeli FSP modelinden daha iyi. SSD noktasına gelince Kingston A400 en sorunsuz SSD'lerden bir tanesi. Bir çok tanıdığım var hiçbir sorunları yok. Kısaca önerdiğim şeyler daha iyi. Eskiden açtığım konulardan vurman zavallıca bir hareket olmuş. Yakışıyor mu? Yakışıyor. Yakışmasa yapmazdın zaten.
Çok şahsi algılamışsınız. Ben hakaret veya iğneleyici bir şey söylemedim. Bahsettiğiniz 2 markaya gönlünüzü kaptırmışsınız dedim yani benim FSP, Corsair, Cooler Master, Zalman, Xigmatek gibi firmalara gönlümü kaptırdığım gibi.
Ayrıca kişisel durumunuzu belirtmeniz de bence yanlış, herkes her şeyi yaşıyor. Biraz gizli tutmak bence hep iyidir.
Ek olarak ben sizin 2016'da açtığınız konuları önünüze getirmedim. Hepi topu 1 ay önce ve daha yakında açılmış konular çoğu. Bu sebeple sizin de söylediğiniz gibi tecrübesizlik yaşıyorsanız başkalarını yanlış yönlendirmek öncesinde de söylediğim gibi mantığa sığmaz.

Şahsınızı zedelediysem "zavallı bir şekilde" özür diliyorum. Ama tecrübesizseniz tavsiye vermeniz yanlış.

Çok şahsi algılamışsınız. Ben hakaret veya iğneleyici bir şey söylemedim. Bahsettiğiniz 2 markaya gönlünüzü kaptırmışsınız dedim yani benim FSP, Corsair, Cooler Master, Zalman, Xigmatek gibi firmalara gönlümü kaptırdığım gibi.
Ayrıca kişisel durumunuzu belirtmeniz de bence yanlış, herkes her şeyi yaşıyor. Biraz gizli tutmak bence hep iyidir.
Ek olarak ben sizin 2016'da açtığınız konuları önünüze getirmedim. Hepi topu 1 ay önce ve daha yakında açılmış konular çoğu. Bu sebeple sizin de söylediğiniz gibi tecrübesizlik yaşıyorsanız başkalarını yanlış yönlendirmek öncesinde de söylediğim gibi mantığa sığmaz.

Şahsınızı zedelediysem "zavallı bir şekilde" özür diliyorum. Ama tecrübesizseniz tavsiye vermeniz yanlış.

Eskiden öyleydim. Bir açıklama yapmadım kendimle ilgili. Ucundan sebebini söyledim. Donanim hakkında çoğu konuya hakimim şu an. Gonlumu High Power'e kaptirmadım sadece gösterdiğim model FSP'den daha iyi. Iyi günler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00