Dinar Düzbak
Megapat
Daha fazla
Bizim casper için açılan konulara tepki gösterip insanları casper almaktan caydırma çalışmamızın bir sebebi var. Bizler üzüldük büyük ihtimal ilk bilgisayarına alacak kardeşlerimizde üzülmesin diye. Satış politikasıyla bir çok bilgisayardan anlamayan insanı kandırmalarını hazmedemiyoruz. Bu arada kimse bilgisayardan anlamak zorunda değil. Herkes her konuda çok bilgi sahibi olmayabilir bu normal. Ama bu Casper dediğimiz firma GT630 ekran kartı koyup+ 16 gb ram koyup , Ürün özelliklerine 2gb ekran kartı 16 ram yazdığı müddetce bizde bunun nasıl bir kandırmaca olduğunu insanlara anlatmaya devam edeceğiz. Ama olay içindeki parçalar değil. En kralını koysalar yine dandik bir marka. Şöyle ki; Casper alan bir çok arkadaşımın ortak fikri. İlk aldıklarında gayet iyi çalıştığı ama yaklaşık birinci senenin sonunda teklemeye başladığı, ısınma sorunları baş gösterdiği , ne kadar format atsa , servise yollasada bilgisayarın ısındığı ve yavaşladığı yönünde. Yani içine i7 işlemci, gtx980m ekran kartı 16 gb ram koysada artık hangi parçadan çalıyorsa bilgisayarlı hiç uzun ömürlü değil. Ha birde bios updatesi vermeyip milletin win8.1 yüklemek için çin sitelerinde anakartlarına bios update aradığı günleri unutmadık. Prestij kolay kazanılmaz ama çok kolay kaybedilir. Casper hiçbir zaman kazanamadı ama hep kaybediyor.Ben Casperi savunmuyorum sadece çok abartmayın diyorum.