2000TL Casper 4712C alınır mı?

Ben Casperi savunmuyorum sadece çok abartmayın diyorum.
Bizim casper için açılan konulara tepki gösterip insanları casper almaktan caydırma çalışmamızın bir sebebi var. Bizler üzüldük büyük ihtimal ilk bilgisayarına alacak kardeşlerimizde üzülmesin diye. Satış politikasıyla bir çok bilgisayardan anlamayan insanı kandırmalarını hazmedemiyoruz. Bu arada kimse bilgisayardan anlamak zorunda değil. Herkes her konuda çok bilgi sahibi olmayabilir bu normal. Ama bu Casper dediğimiz firma GT630 ekran kartı koyup+ 16 gb ram koyup , Ürün özelliklerine 2gb ekran kartı 16 ram yazdığı müddetce bizde bunun nasıl bir kandırmaca olduğunu insanlara anlatmaya devam edeceğiz. Ama olay içindeki parçalar değil. En kralını koysalar yine dandik bir marka. Şöyle ki; Casper alan bir çok arkadaşımın ortak fikri. İlk aldıklarında gayet iyi çalıştığı ama yaklaşık birinci senenin sonunda teklemeye başladığı, ısınma sorunları baş gösterdiği , ne kadar format atsa , servise yollasada bilgisayarın ısındığı ve yavaşladığı yönünde. Yani içine i7 işlemci, gtx980m ekran kartı 16 gb ram koysada artık hangi parçadan çalıyorsa bilgisayarlı hiç uzun ömürlü değil. Ha birde bios updatesi vermeyip milletin win8.1 yüklemek için çin sitelerinde anakartlarına bios update aradığı günleri unutmadık. Prestij kolay kazanılmaz ama çok kolay kaybedilir. Casper hiçbir zaman kazanamadı ama hep kaybediyor.

Ben 2009 yapımı Casper SW9/TW9 u geçen aya kadar kullanmaktaydım, insanların şu Casper aldırtmama olayını anlamadım. Evet ısınma problemleri oldu ama ne bir gün kapandı ne bir gün oyunları açmamazlık etti. Bilgisayarıda ben kendim bozdum bir program kurduğum için, yani bu kullanma meselesi bence yada şans da olabilir bilmiyorum ama ben 5 sene kullandığım laptop'dan gayet memnunum. Hdd'si bozuldu hdd taksam yine aynı şuanda.

Bende 2008 yapımı Casper bilgisayarı kullanıyordum 5-6 ay önce. Hiçbir sorunu yoktu. Casper o zamanlar da çok kral bilgisayarlar yapıyordu zaten. Ancak yeni bilgisayarları hakkında bunu söyleyemem. 3 tane farklı Casper laptop kullanma şansına eriştim. 3'ü de benim değil arkadaşlarımın idi. 3 ününde problemleri aynı. "Çok ısınıyor 25 dk oynadıktan sonra klavyeye dokunamıyorum."

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı