2000TL ekran kartı önerisi

Param Güvende'ye para yedirmeye gerek yok, biraz kollarsanız Facebook gruplarında bazen düz 1660 düşüyor. 2400-2700 aralığında gözüme birkaç tane çarptı, 1-2 haftalık ilanlar ve satılmışlar. Yoklamak lazım, genelde anlaşmalı kargoları oluyor 100'e. Paramı 980'e vermezdim.

Param Güvende'ye para yedirmeye gerek yok, biraz kollarsanız Facebook gruplarında bazen düz 1660 düşüyor. 2400-2700 aralığında gözüme birkaç tane çarptı, 1-2 haftalık ilanlar ve satılmışlar. Yoklamak lazım, genelde anlaşmalı kargoları oluyor 100'e. Paramı 980'e vermezdim.

Sarı siteyi baz alarak yazmıştım. Facebook da öyle bir imkân varsa bakılabilir tabii. Sadece 980 için demiyorum, bence model ayrımı olmadan performansına göre uygun fiyatlı her kart alınabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu sahibinin 2000'den 2500'e zor çıktığını düşünürsek bakılabilir bir kart. Param Güvende'li 1660'lar 3000'den aşağı yok. Param Güvende bedeli ile 3500 civarına geliyorlar. 980 eski ama RX 580 ile denk bir kart. Yer yer geçiyor bile. WattMan ve mining gibi dertlerinin olmaması, kronik sürücü sorunları yok. Bu arada alternatif olarak 1060 6 GB'da bakılabilir.
Kesinlikle mining riskine girmesin, ben 1 kere girdim iade ettim. Güncel piyasayı bilmiyorum ama GTX 1060 6 gb veya 980 (ki tercihim 980 olurdu 1060 kullandım ve bana yetersiz geldi. 1060 daha yeni olsa da her iki kart da güncel kart olmadığı için hangisi güçlüyse onu alacaksın. Yani 980.

Ve kesinlikle param güvende seçeneği olmadan alma.

Sadece 980 için demiyorum, bence model ayrımı olmadan performansına göre uygun fiyatlı her kart alınabilir.
Bu mevzu da doğru, piyasa altına AMD bulursan yapıştır.

Çok klişe olacak ama mademki bütçeniz 2500TL'ye çıktı, ben oyumu 1660'tan yana kullanıyorum. Eski sahibi tarafından çok hor görülmemiş bir kart olduğu takdirde kullanıcısını (ayrılan bütçeyi hesaba katarsak) uzun süre memnun edecektir. Yok ya bana uygun bulamadım falan derseniz RX serisine geri dönebiliriz,RX590 o bütçeye bulunur mu,sanmam ama 580'e yönelebilirsiniz.

Çok klişe olacak ama mademki bütçeniz 2500TL'ye çıktı, ben oyumu 1660'tan yana kullanıyorum. Eski sahibi tarafından çok hor görülmemiş bir kart olduğu takdirde kullanıcısını (ayrılan bütçeyi hesaba katarsak) uzun süre memnun edecektir. Yok ya bana uygun bulamadım falan derseniz RX serisine geri dönebiliriz,RX590 o bütçeye bulunur mu,sanmam ama 580'e yönelebilirsiniz.
1660 ne kadar hor kullanılabilir ki? Mining'te iş görmüyor, kart zaten doğru dürüst güç de çekmiyor. Model tek fan, ITX değilse ısınmaz zaten genelde. RX 590 da bulunuyor bu arada, Sahibinden üstündeki kartlar pahalı. Facebook gruplarında uyguna satılıyor, 1800-2200 arası bulursunuz elbet. Special edition kartlar belki daha pahalı olur.

Mining için ideal ve kullanılan bir kart diye geçiyor yabancı forumlarda. Bir de, Türkiye'de yaşıyoruz, tekli kart ile sıradan bir Gaming PC'yi bile mining rig olarak kurmayı deneyerek zenginlik hayalinde yaşayanlar var/vardı, o yüzden ne olur ne olmaz o "çok hor görülmemiş olduğu takdirde" ibaresini koymak istedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı