2000TL F/P gamepad önerisi

Bütçe
2000 TL

Hurr1c4n3

Hectopat
Daha fazla  
Sorum konu başlığında yazdığım gibi aklımda Wraith veya 8BitDo'nun kolları var, tavsiyelere açığım.

Sorum konu başlığında yazdığım gibi aklımda Wraith veya 8BitDo'nun kolları var, tavsiyelere açığım.

Veya bu (videoda nasil alinacagi anlatilmis)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kuponla 2700'e gelmesi gerekiyor, bu bütçede daha iyisi var mı bilmiyorum, Gamesir ürünleri belki.
Bütçe çıkmazsa şu güzel gibi

İfadeler: kxy

G5 Pro fiyatini haketmiyor. TMR stickleri iyi degil Machenike'nin. Supernova bile daha iyi bir tercih. ATK yerinede attiklarim cok daha mantikli. Gamesir Hall Effect stickler TMR stickler ile yarisiyor hatta Machenike TMR'den daha iyiler.

Bluetooth tarafında G5 serisi biraz sorunlu diyebilirim. Hatta ben, GameSir Cyclone 2 yerine Machenike G5 Pro Max V2 alınması taraftarıydım; çünkü hot-swap analogları ve optik mekanik tuşları var. Ancak bir arkadaşım aldı, ilkinde Bluetooth sorunu yaşadı, değişim istedi ve yenisi de sorunlu çıktı. Daha sonra Machenike ürünlerinde Bluetooth bağlantısında genel bir sorun olduğunu öğrendim. Gank firması da zaten bu sorunun yaygın olduğunu kabul edip, tüm ürünlerde benzer durumun görüldüğünü söylemiş. Bu yüzden Machenike’i çok önermiyorum, ama düzgün çalışsa fiyatına göre fena sayılmayacak cihazları var.

V2 bütçem olmadığından Pro Max almak zorunda kaldım, pişman olmadım diyebilirim, ama daha iyi bir bütçem olsaydı Gamesir almakta tereddüt etmezdim ki şahsen tercihim o olurdu, ama Machenike G5 Pro Max SE ürününden gayet memnun kaldığımı belirtmek istiyorum benim için gayet yeterli ki çoğunlukla uzun saatler kullanıyorum, şarj süresi gayet yeterli gibi geldi bu bütçede, malzeme kalitesi olarak benim için biraz albenisi düşüyor ama 2K'ya Gamepad sonuçta diyerek kendimi kandırıyorum, benim için değil ama negatif sayılabilecek tek yönü adam akıllı bir Software'nin bulunmaması ve dediğiniz gibi maalesef değiştirilebilir analog bulunmuyor modelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…