Sorum konu başlığında yazdığım gibi aklımda Wraith veya 8BitDo'nun kolları var, tavsiyelere açığım.
Kuponla 2700'e gelmesi gerekiyor, bu bütçede daha iyisi var mı bilmiyorum, Gamesir ürünleri belki.![]()
Machenike G5 Pro Max Special Edition Gri Gamepad | GANK
Machenike G5 Pro Max Special Edition gri gamepad, oyun performansınızı artırmak için tasarlanmış RGB ışıklı, Bluetooth ve 2.4 GHz kablosuz bağlantı seçenekleri sunar. Ergonomik tasarımı ve dayanıklı yapısıyla mükemmel kontrol sağlar. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile hemen keşfedin!gank.com.tr
Bütçe çıkmazsa şu güzel gibi
![]()
ATK Battle Axe Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bluetooth tarafında G5 serisi biraz sorunlu diyebilirim. Hatta ben, GameSir Cyclone 2 yerine Machenike G5 Pro Max V2 alınması taraftarıydım; çünkü hot-swap analogları ve optik mekanik tuşları var. Ancak bir arkadaşım aldı, ilkinde Bluetooth sorunu yaşadı, değişim istedi ve yenisi de sorunlu çıktı. Daha sonra Machenike ürünlerinde Bluetooth bağlantısında genel bir sorun olduğunu öğrendim. Gank firması da zaten bu sorunun yaygın olduğunu kabul edip, tüm ürünlerde benzer durumun görüldüğünü söylemiş. Bu yüzden Machenike’i çok önermiyorum, ama düzgün çalışsa fiyatına göre fena sayılmayacak cihazları var.Kuponla 2700'e gelmesi gerekiyor, bu bütçede daha iyisi var mı bilmiyorum, Gamesir ürünleri belki.![]()
Machenike G5 Pro Max Special Edition Gri Gamepad | GANK
Machenike G5 Pro Max Special Edition gri gamepad, oyun performansınızı artırmak için tasarlanmış RGB ışıklı, Bluetooth ve 2.4 GHz kablosuz bağlantı seçenekleri sunar. Ergonomik tasarımı ve dayanıklı yapısıyla mükemmel kontrol sağlar. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile hemen keşfedin!gank.com.tr
Bütçe çıkmazsa şu güzel gibi
![]()
ATK Battle Axe Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.