khd Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 408 Çözümler 4 3 Şubat 2023 #11 DarkLegendREA dedi: ps5 inkini alın hocam en iyisi xbox pilli uğraşılmayacak kadar kötü Genişletmek için tıkla... 1 yıl sonra batarya ömrü ile uğraşmak yerine şarjlı piller alıp kullanmak daha iyi.
DarkLegendREA dedi: ps5 inkini alın hocam en iyisi xbox pilli uğraşılmayacak kadar kötü Genişletmek için tıkla... 1 yıl sonra batarya ömrü ile uğraşmak yerine şarjlı piller alıp kullanmak daha iyi.
D DarkLegendREA Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 515 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #12 427036 dedi: Pil konusu benim için sıkıntı değil. Gerekirse tekrar biriktirip şarjlı pil alabilirim. Veya kabloyla oynarım arada. Genişletmek için tıkla... hocam bende dualsense var 2 tane titreşimi felan acayip en iyisi diyebilirim istersen git en pahalısını getir 40k olsun dualsense gibisi yok ps yenisini çıkartana kadar
427036 dedi: Pil konusu benim için sıkıntı değil. Gerekirse tekrar biriktirip şarjlı pil alabilirim. Veya kabloyla oynarım arada. Genişletmek için tıkla... hocam bende dualsense var 2 tane titreşimi felan acayip en iyisi diyebilirim istersen git en pahalısını getir 40k olsun dualsense gibisi yok ps yenisini çıkartana kadar
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #13 Sitede bir arkadaş Xbox kolu satıyordu. Garantiden değişim yapmıştı. Açılmamış kutu. Sanırsam garantisi bitmek üzereydi. Eğer aklıma yatarsa bir bak.
Sitede bir arkadaş Xbox kolu satıyordu. Garantiden değişim yapmıştı. Açılmamış kutu. Sanırsam garantisi bitmek üzereydi. Eğer aklıma yatarsa bir bak.
D DarkLegendREA Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 515 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #14 khd dedi: 1 yıl sonra batarya ömrü ile uğraşmak yerine şarjlı piller alıp kullanmak daha iyi. Genişletmek için tıkla... batarya ömrüü felan yok 3 yıldır kullanıyorum müthiş
khd dedi: 1 yıl sonra batarya ömrü ile uğraşmak yerine şarjlı piller alıp kullanmak daha iyi. Genişletmek için tıkla... batarya ömrüü felan yok 3 yıldır kullanıyorum müthiş
Charaa Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #15 Hocam XBOX koluna sallayanlara bakmayın. Hiç bir sorun yaşamazsınız
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 3 Şubat 2023 #16 lexoqe dedi: Sitede bir arkadaş Xbox kolu satıyordu. Garantiden değişim yapmıştı. Açılmamış kutu. Sanırsam garantisi bitmek üzereydi. Eğer aklıma yatarsa bir bak. Genişletmek için tıkla... Hocam kargo istemediğini belirtmişti. Ne yazık ki pek alamayacağım gibi onu.
lexoqe dedi: Sitede bir arkadaş Xbox kolu satıyordu. Garantiden değişim yapmıştı. Açılmamış kutu. Sanırsam garantisi bitmek üzereydi. Eğer aklıma yatarsa bir bak. Genişletmek için tıkla... Hocam kargo istemediğini belirtmişti. Ne yazık ki pek alamayacağım gibi onu.
D DarkLegendREA Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 515 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #17 Charaa dedi: Hocam XBOX koluna sallayanlara bakmayın. Hiç bir sorun yaşamazsınız Genişletmek için tıkla... hocam en iyisi diyoruz sorun yaşarsın diyen yok en iyis dualsense işte
Charaa dedi: Hocam XBOX koluna sallayanlara bakmayın. Hiç bir sorun yaşamazsınız Genişletmek için tıkla... hocam en iyisi diyoruz sorun yaşarsın diyen yok en iyis dualsense işte
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 3 Şubat 2023 #18 1400 civarında güzel bir gamepdad yok mu? Elden Ring zamlanacak onu da almak istiyorum.
khd Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 408 Çözümler 4 3 Şubat 2023 #19 DarkLegendREA dedi: batarya ömrüü felan yok 3 yıldır kullanıyorum müthiş Genişletmek için tıkla... Nasıl yok? Her bataryanın bir ömrü vardır mutlaka kısalacaktır.
DarkLegendREA dedi: batarya ömrüü felan yok 3 yıldır kullanıyorum müthiş Genişletmek için tıkla... Nasıl yok? Her bataryanın bir ömrü vardır mutlaka kısalacaktır.
Charaa Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #20 DarkLegendREA dedi: hocam en iyisi diyoruz sorun yaşarsın diyen yok en iyis dualsense işte Genişletmek için tıkla... PC için değil. khd dedi: Nasıl yok? Her bataryanın bir ömrü vardır mutlaka kısalacaktır. Genişletmek için tıkla... İlk arkadaş da abartmış. Bu yorumu yapan da batarya ömrünün uzun olduğunu kast etmeye çalışmış muhtemelen.
DarkLegendREA dedi: hocam en iyisi diyoruz sorun yaşarsın diyen yok en iyis dualsense işte Genişletmek için tıkla... PC için değil. khd dedi: Nasıl yok? Her bataryanın bir ömrü vardır mutlaka kısalacaktır. Genişletmek için tıkla... İlk arkadaş da abartmış. Bu yorumu yapan da batarya ömrünün uzun olduğunu kast etmeye çalışmış muhtemelen.