2000TL gamepad önerisi

Bütçe
2000

Xurnatirmqn

Kilopat
Ay başı gibi gamepad almayı düşünüyorum. 2000TL bütçem var, eğer üstüne koymaya değecek ise Max 2500TL'ye çıkabilirim.
Xbox layout kullanan bir gamepad arıyorum, tercihen kablosuz. Anakartımda Bluetooth yok ama gerekli olur ise ayrı bütçe ile dongle da alabilirim.
Ne önerebilirsiniz?

GameSir Nova Lite 2.

Hocalarım önerileriniz için teşekkür ederim GameSir Nova 2 Lite almayı düşünüyordum ama son kullandığım replika kontrolcünün bataryası patlayıp odayı tahliye edecek kadar kötü bir koku verdiğinden ötürü artık almışken kaliteli bir şey almak istiyorum. Bütçemi yükseltmeye karar verdim ve GameSir supernova dikkatimi çekti, önerir misiniz?

Eğer değmez derseniz 3500 civarına önerebileceğiniz bir kontrolcü var mı?

Hocalarım önerileriniz için teşekkür ederim GameSir Nova 2 Lite almayı düşünüyordum ama son kullandığım replika kontrolcünün bataryası patlayıp odayı tahliye edecek kadar kötü bir koku verdiğinden ötürü artık almışken kaliteli bir şey almak istiyorum. Bütçemi yükseltmeye karar verdim ve GameSir supernova dikkatimi çekti, önerir misiniz?

Super Nova iyidir. Az daha çıkarsan Cyclone 2 var.

Deger.

@Xurnatirmqn, Super Nova değer. Biraz daha çıkarsanız da Cyclone 2 var.

@Xurnatirmqn, super Nova değer. Biraz daha çıkarsanız da Cyclone 2 var.

Teşekkürler hocam supernova alırım yüksek ihtimal, Cyclone 2 de güzelmiş ama zaten şu an supernovanın fiyatı kullandığım klavye+mouse+kulaklık ile aynı fiyata geliyor ondan dolayı daha arttırmasam iyi olacak gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı