2000TL Gaming mouse önerisi

Bütçe
2000

drake2825

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, benim elimde Attack Shark R1 var. 3-4 ay önce aldım. Bunu satıp üstüne biraz ekleyip 2K gibi bir fiyata gaming mouse almayı düşünüyorum. Sizce değer mi, yoksa gerek yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, benim elimde Attack Shark R1 var. 3-4 ay önce aldım. Bunu satıp üstüne biraz ekleyip 2K gibi bir fiyata gaming mouse almayı düşünüyorum. Sizce değer mi, yoksa gerek yok mu?
Herhangi bir sorunu yoksa neden değiştiriyorsun ki? MCU açısından kötü bir model diye biliyorum eğer değiştirecek olursan bunu tavsiye ederim. https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...u-kablosuz-optik-oyuncu-fiyati,801855092.html 3398 sensör ve nordic mcu var.

Herhangi bir sorunu yoksa neden değiştiriyorsun ki? Mcu açısından kötü bir model diye biliyorum eğer değiştirecek olursan bunu tavsiye ederim. https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...u-kablosuz-optik-oyuncu-fiyati,801855092.html 3398 sensör ve nordic mcu var.

Hocam Valorant oynuyorum genelde karşıma videolar geliyor Wraith sitesindeki Gaming mouseler ile ilgili o yüzden degistirme gereği düşündüm yani pek bir fark yok anladığım kadarıyla.

Merhaba, benim elimde Attack Shark R1 var. 3-4 ay önce aldım. Bunu satıp üstüne biraz ekleyip 2K gibi bir fiyata Gaming mouse almayı düşünüyorum. Sizce değer mi, yoksa gerek yok mu?

Hocam Valorant oynuyorum genelde karşıma videolar geliyor Wraith sitesindeki Gaming mouseler ile ilgili o yüzden degistirme gereği düşündüm yani pek bir fark yok anladığım kadarıyla.
Herhangi bir sorunu yoksa farklı ekipman alabilirsin. 2000 TL bütçe ile hangi bileşeninin zayıf olduğunu düşünüyorsan onu değiştir.

Attığınız mouse bütçenin üzerinde.

Herhangi bir sorunu yoksa farklı ekipman alabilirsin. 2000 TL bütçe ile hangi bileşeninin zayıf olduğunu düşünüyorsan onu değiştir.

Farkındayım ama benim düşüncem 1000tl daha ekleyebilirse iyi olur aceleye gerek yoksa bekleyim iyi bir şey almasını öneririm hem 8k hemde 36gr dı galiba bu mouse ben tavsiye ederim

Onun dışında diğer ekipmanları bilemediğim için öneride bulunmıyıcam değer mi değmez mi diye

Laptop setupum var monitör alıcam öncelikli olarak teşekkürler hocam mause bekletip iyi bir şey alıcam

Alacaksan wraithten alma aşırı kazık. Scyrox V8 8K Hz Pixart 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse burada 300 TL daha ucuz üstelik İyzico ile satın alırsan %10 daha indirim veriyor Total'de 2400 TL'ye geliyor. Alacaksan böyle alabilirsin.

Evet Wraith fiyatları şişiriyor. İyzico ilk defa üye olacağım indirim vardı diye hatırlıyorum teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı