Herhangi bir sorunu yoksa neden değiştiriyorsun ki? MCU açısından kötü bir model diye biliyorum eğer değiştirecek olursan bunu tavsiye ederim. https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...u-kablosuz-optik-oyuncu-fiyati,801855092.html 3398 sensör ve nordic mcu var.Merhaba, benim elimde Attack Shark R1 var. 3-4 ay önce aldım. Bunu satıp üstüne biraz ekleyip 2K gibi bir fiyata gaming mouse almayı düşünüyorum. Sizce değer mi, yoksa gerek yok mu?
Herhangi bir sorunu yoksa neden değiştiriyorsun ki? Mcu açısından kötü bir model diye biliyorum eğer değiştirecek olursan bunu tavsiye ederim. https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...u-kablosuz-optik-oyuncu-fiyati,801855092.html 3398 sensör ve nordic mcu var.
Merhaba, benim elimde Attack Shark R1 var. 3-4 ay önce aldım. Bunu satıp üstüne biraz ekleyip 2K gibi bir fiyata Gaming mouse almayı düşünüyorum. Sizce değer mi, yoksa gerek yok mu?

wraithesports.com

wraithesports.com
				Herhangi bir sorunu yoksa farklı ekipman alabilirsin. 2000 TL bütçe ile hangi bileşeninin zayıf olduğunu düşünüyorsan onu değiştir.Hocam Valorant oynuyorum genelde karşıma videolar geliyor Wraith sitesindeki Gaming mouseler ile ilgili o yüzden degistirme gereği düşündüm yani pek bir fark yok anladığım kadarıyla.
Attığınız mouse bütçenin üzerinde.
Scyrox V8 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Farkındayım ama benim düşüncem 1000tl daha ekleyebilirse iyi olur aceleye gerek yoksa bekleyim iyi bir şey almasını öneririm hem 8k hemde 36gr dı galiba bu mouse ben tavsiye ederimHerhangi bir sorunu yoksa farklı ekipman alabilirsin. 2000 TL bütçe ile hangi bileşeninin zayıf olduğunu düşünüyorsan onu değiştir.
Tamamdır hocam teşekkür ederim beklerim biraz iyi bir şey alırımFarkındayım ama benim düşüncem 1000tl daha ekleyebilirse iyi olur aceleye gerek yoksa bekleyim iyi bir şey almasını öneririm hem 8k hemde 36gr dı galiba bu mouse ben tavsiye ederim
Tamamdır hocam teşekkür ederim beklerim biraz iyi bir şey alırım.
Laptop setupum var monitör alıcam öncelikli olarak teşekkürler hocam mause bekletip iyi bir şey alıcamHerhangi bir sorunu yoksa farklı ekipman alabilirsin. 2000 TL bütçe ile hangi bileşeninin zayıf olduğunu düşünüyorsan onu değiştir.
Alacaksan wraithten alma aşırı kazık. Scyrox V8 8K Hz Pixart 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse burada 300 TL daha ucuz üstelik İyzico ile satın alırsan %10 daha indirim veriyor Total'de 2400 TL'ye geliyor. Alacaksan böyle alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.