2000TL gündelik ayakkabı önerisi

eraydD

Decapat
Daha fazla  
1726675940506.png

Şu tarz ayakkabıları beğeniyorum. Önerebilir misiniz?

Bütçe 2000TL ama biraz artabilir.

Court Borough tavsiye edecektim ama en fazla 40'a kadar var. Attığınız fotoğraftaki Court Vision bende var. 6 ay oldu hala sapasağlam. Ben biraz hırçın kullanıyorum, o yüzden ön tarafında bükülme var da o da zaten olması gereken bir şey çünkü orası yamulmasa robot gibi yürürsün. Ben şahsen tavsiye ederim.

Court Borough tavsiye edecektim ama en fazla 40'a kadar var. Attığınız fotoğraftaki Court Vision bende var. 6 ay oldu hala sapasağlam. Ben biraz hırçın kullanıyorum, o yüzden ön tarafında bükülme var da o da zaten olması gereken bir şey çünkü orası yamulmasa robot gibi yürürsün. Ben şahsen tavsiye ederim.
Bütçemi aşıyor hocam

hocam bütçeyi biraz zorladım Nike Court Vision Low Next Nature Erkek Ayakkabısı şunu almayı düşünüyorum. Rahat mı? bi de önünün kırılma, bükülme muhabbetini biraz açar mısınız? fotoğraf atma şansınız varsa çok iyi olur ona göre sipariş edeceğim.

Son düzenleme:
Bütçemi aşıyor hocam

hocam bütçeyi biraz zorladım Nike Court Vision Low Next Nature Erkek Ayakkabısı şunu almayı düşünüyorum. Rahat mı? bi de önünün kırılma, bükülme muhabbetini biraz açar mısınız? fotoğraf atma şansınız varsa çok iyi olur ona göre sipariş edeceğim.
Fotoğraf benim değil ama fotoğraftaki gibi bir bükülme oluyor. Bükülmesi için belirli bir süre yürümen
gerekiyor. Sadece görüntüsü bu hale geliyor, yürüyüş kısmında çok rahatlatıyor.

1726720795618.png

Fotoğraf benim değil ama fotoğraftaki gibi bir bükülme oluyor. Bükülmesi için belirli bir süre yürümen
gerekiyor. Sadece görüntüsü bu hale geliyor, yürüyüş kısmında çok rahatlatıyor.

Eki Görüntüle 2313554
Hocam müsait olduğunuzda ayakkabının komple fotoğrafını atabilir misiniz? Bükülmenin de görüleceği şekilde çekerseniz iyi olur. Şu an evde değilim de ona göre akşam almayi düşünüyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı