Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelik olarak Hyper X bakıyoruz. Bütün ekipmanlar Hyper X çünkü başka ekipman olursa farklı programlar yüklemek istemiyorum. Yani varsa önerebileceğniz kafanızda bir şeyler illaki Hyper X değil.
Logitech G PRO X Superlight Hero 910-005881 Siyah Kablosuz Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hafif, sensör iyi, shape iyi sırf Omron diye önerilmemeli mi yani? Bu bütçede alınabilecek model benim görüşüm bu ve Viper Ultimate olur. İkisi arasında tercih yapılmalı.
Viper Ultimate de alınabilir ben bir tek sağ tarafta da 2 düğme bulunmasını sevmiyorum. Skatezleri superlighta göre iyi, sensör zaten en iyisi, şekil olarak da gayet iyi. 74gr ağır değil tabii ki ama çokta hafif değil bu özelliği de eksi superlight modeline göre fakat yine de Viper Ultimate de alınabilir.