2000TL ile AMD mi Intel mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2000 tllik intelde vasatdan daha düşük bi pc olur. O yüzden amd derim fx 6300 ekran kartıda gtx serisi 760 veya muadili amd ekran kartı olabilir. Ama oyun için her zaman nvidia derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek çekirdek, tek çekirdek diye tutturmusunuz gidiyorsunuz. Adam sana performansını soruyor. Çekirdeği, fındığı değil. Oyunlarda FX6300 geçecektir burun farkıyla da olsa. Çoklu izlek kullanan oyunlarda zaten her türlü alır.

Multiplayer çoğu oyunda i3 4150 daha iyi performans verecektir ve perfornmans olarak emin daha iyi. Hem ileride upgrade yapman açısındanda daha iyi olur. Seni pişman etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsımca ikinizde çok taraflı bakıyorsunuz. Ama ne olursa olsun amd alıp gönlümü rahat tutmayı yeğlerim. teşekkürler.

Hitman neden intel?

Beni bilen biliyor bu forumda fonboylukla uzaktan yakından alakam olmadığını.

Arkadaşlar FX6300 ile hemen hemen aynı performansta 4150, fiyat bakımından da ayn sayılırlar ancak FX 8350'nin 4150'den kötü olduğunu kim nereden çıkarttı inanın bilmiyorum, anlam veremiyorum Böyle ufak farklılıkları kafanızda büyütmeyin, oyuna etkisi zaten çok az olacaktır ki zaten FX6300 20-30 TL daha ucuz.
8350 oyun esnasında 8 çekirdeğini de aktif olarak kullanıyor, çok çekirdek diye 6 tane çekirdeği köşeye atmıyor, kullanıyor elbette.

2000 liralık bir bütçen varsa ister Intel'e yönel, ister AMD'ye. Her iki türlü de işini fazlasıyla görecek bir sistem alabilirsin.
Her halükarda AMD R9 280X civarı bir kartı bünyene katabilirsin. Çok zorlarsan R9 290 bile girer, inan bana girer

FX serisinin en kötü işlemcisi bile çizimlerini yapmana engel olmayacaktır, render işlemleri yapmıyorsan kafana takmana gerek yok.
I3 serisi de FX serisi de yarı yolda bırakmaz seni. Kimse sana kesin bir cümle kuramaz bence. Kurmamalı, dilediğin tarafı seç

S0nunda biri aydınlattı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…