Yaklaşık 2000TL bütçem var ve bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Kendi bilgim dahilinde bu parçaları buldum ve bunları almayı düşünüyorum. Bilgili arkadaşlara sorum ise, topladığım bu sistemde herhangi bir parça uyuşmazlığı var mı? Veya bu ürünlerin herhangi bir genel sıkıntısı vs. mevcut mu?
O.C Yapmayı düşünmediğim için anakart konusunda çok fazla bütçe ayırmadım. Ayrıca işlemciyide AMD almak istiyorum çünkü fiyat-performans bakımından Intel'e göre daha iyi oluyor. Ekran kartını GTX 1050 Ti yapabilirim dediğiniz gibi. Şunu da belirtmek istiyorum, ben öyle oyunları full hd ultra grafik ayarlarında pek oynayan birisi değilim. Yani benim amacım oyun medium-high ayarlarda kasmasın ve akıcı olsun.
O.C Yapmayı düşünmediğim için anakart konusunda çok fazla bütçe ayırmadım. Ayrıca işlemciyide AMD almak istiyorum çünkü fiyat-performans bakımından Intel'e göre daha iyi oluyor. Ekran kartını GTX 1050 Ti yapabilirim dediğiniz gibi. Şunu da belirtmek istiyorum, ben öyle oyunları full hd ultra grafik ayarlarında pek oynayan birisi değilim. Yani benim amacım oyun medium-high ayarlarda kasmasın ve akıcı olsun.
@Neko G4560 Hakkında birşey sormak istiyorum. Bu işlemci 7.Nesil bir işlemci olduğu için H110M ile uyumlu değil diyorlar. Uyumlu olabilmesi için anakarta önce 6.Nesil bir işlemci takılıp BIOS güncellemesi yapılması gerekiyormuş. Vatan bilgisayarın müşteri hizmetlerini aradım ve bu durumu dile getirdim fakat bana öyle birşey yok dediler. Ayrıca sistemin son hali şu şekilde: