2000TL İle GTX 1050 ve FX 6300 Sistem Toplama

@Neko G4560 Hakkında birşey sormak istiyorum. Bu işlemci 7.Nesil bir işlemci olduğu için H110M ile uyumlu değil diyorlar. Uyumlu olabilmesi için anakarta önce 6.Nesil bir işlemci takılıp BIOS güncellemesi yapılması gerekiyormuş. Vatan bilgisayarın müşteri hizmetlerini aradım ve bu durumu dile getirdim fakat bana öyle birşey yok dediler. Ayrıca sistemin son hali şu şekilde:

MSI H110M PRO-VD Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133Mhz VGA&DVI Anakart

Intel Pentium G4560 Soket 1151 3.5GHz 3MB Önbellek 14nm İşlemci

CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2666MHz CL16 Sıngle Ram

MSI GeForce GTX1050 Ti 4GT OC 4GB GDDR5 128Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı

EVEREST RANGE-7 PEAK-650W USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA
Everest marka tavsiye etmiyoruz.

@Neko G4560 Hakkında birşey sormak istiyorum. Bu işlemci 7.Nesil bir işlemci olduğu için H110M ile uyumlu değil diyorlar. Uyumlu olabilmesi için anakarta önce 6.Nesil bir işlemci takılıp BIOS güncellemesi yapılması gerekiyormuş. Vatan bilgisayarın müşteri hizmetlerini aradım ve bu durumu dile getirdim fakat bana öyle birşey yok dediler. Ayrıca sistemin son hali şu şekilde:

Öyle hocam. Skylake bir işlemci ile güncellemek gerekiyor.

Vatan'dan alırsanız güncelliyorlar. Siz yine de söylemeyi unutmayın.

Ya da Asrock H110M Anakart alın. Onlar kendinden Bios güncel geliyor fabrikadan.

Everest PSU almayın.

Vatandan alacağım zaman güncellemeleri için ne demem gerekiyor yani tam olarak. Az önce aradım telefondan müşterini hizmetlerini, durumu anlattım fakat öyle birşey yok diyip kestirip attılar.

Vatandan alacağım zaman güncellemeleri için ne demem gerekiyor yani tam olarak. Az önce aradım telefondan müşterini hizmetlerini, durumu anlattım fakat öyle birşey yok diyip kestirip attılar.

G4560 olmama ihtimali var mağazalarında.

Yoksa size başka işlemci (İ3 6098p) satmaya çalışacaklar sakın almayın.

Eğer G4560 varsa ellerinde her türlü yaparlar güncellemeyi.

Siz yine de Bios Güncellemesi gerekiyormuş diyin. Bilmiyor ayağına yatın.

Vatan'dan sistem toplamanızı kimse önermez bu arada.

Kardeşim anlamıyorsan sistemlerden elleme @Neko hocamın topladığını al işte.

Everest kasa sakın alma zaten bunu söylemeye bile gerek yok.

Sistemlerden az çok anlıyorum @Rüzgar Türkoğlu Bir süredir piyasanın durumunu takip etmediğim için G4560'ı ilk defa gördüm ve yeni yeni bilgi ediniyorum bu işlemci hakkında. Aceleye getirip kötü birşey almak istemiyorum, para kolay kazanılmıyor.
Paran çöpe gitmez emin ol yarın öğleden sonra temin edeceğim sana önerdiğim sistemi.

https://www.itopya.com/Donanim-Arsi...0TI-4GB-8GB-DDR4-1TB-HDD-Gaming-Bilgisayar-1/ Bu sistemi alıp üstüne bir ssd ekleyebilirsiniz.

Bende öyle yapacağım çünkü.

Şuan bendeki liste ile gönderdiğin sistemin parçaları aşşağı yukarı aynı zaten. Yalnız işte kredi kartı ile ödeme imkanım yok. Kargo ile gönderip kapıda nakit kabul ediyorlarsa anca öyle olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı