2000TL İle GTX 1050 ve FX 6300 Sistem Toplama

Everest marka tavsiye etmiyoruz.

Öyle hocam. Skylake bir işlemci ile güncellemek gerekiyor.

Vatan'dan alırsanız güncelliyorlar. Siz yine de söylemeyi unutmayın.

Ya da Asrock H110M Anakart alın. Onlar kendinden Bios güncel geliyor fabrikadan.

Everest PSU almayın.

Vatandan alacağım zaman güncellemeleri için ne demem gerekiyor yani tam olarak. Az önce aradım telefondan müşterini hizmetlerini, durumu anlattım fakat öyle birşey yok diyip kestirip attılar.

Vatandan alacağım zaman güncellemeleri için ne demem gerekiyor yani tam olarak. Az önce aradım telefondan müşterini hizmetlerini, durumu anlattım fakat öyle birşey yok diyip kestirip attılar.

G4560 olmama ihtimali var mağazalarında.

Yoksa size başka işlemci (İ3 6098p) satmaya çalışacaklar sakın almayın.

Eğer G4560 varsa ellerinde her türlü yaparlar güncellemeyi.

Siz yine de Bios Güncellemesi gerekiyormuş diyin. Bilmiyor ayağına yatın.

Vatan'dan sistem toplamanızı kimse önermez bu arada.

Kardeşim anlamıyorsan sistemlerden elleme @Neko hocamın topladığını al işte.

Everest kasa sakın alma zaten bunu söylemeye bile gerek yok.

Paran çöpe gitmez emin ol yarın öğleden sonra temin edeceğim sana önerdiğim sistemi.

https://www.itopya.com/Donanim-Arsi...0TI-4GB-8GB-DDR4-1TB-HDD-Gaming-Bilgisayar-1/ Bu sistemi alıp üstüne bir ssd ekleyebilirsiniz.

Bende öyle yapacağım çünkü.

Şuan bendeki liste ile gönderdiğin sistemin parçaları aşşağı yukarı aynı zaten. Yalnız işte kredi kartı ile ödeme imkanım yok. Kargo ile gönderip kapıda nakit kabul ediyorlarsa anca öyle olur.

Şuan bendeki liste ile gönderdiğin sistemin parçaları aşşağı yukarı aynı zaten. Yalnız işte kredi kartı ile ödeme imkanım yok. Kargo ile gönderip kapıda nakit kabul ediyorlarsa anca öyle olur.
Eğer İstanbul'da yaşıyor isen Kadıköy'de mağazaları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…