2000TL Kablosuz Gaming mouse önerisi

Bütçe
2000

aliilker

Hectopat
Daha fazla  
1000-2000 arası kablosuz uzun süre götürecek, herhangi bir kronik sıkıntısı olmayan, uygulaması olan, şarj istasyonu olursa güzel olur ancak olmaması sıkıntı olmaz önerilerinizi bekliyorum.

Tutuş şekliniz nedir?

Şu anda şu tarz bir mouse kullanıyorum bu tarz olursa güzel olur.

1741353599476.png

Bütçe yeter mi?

İkisi arasında nasıl farklar var? Pili uzun süre idare eder mi?

Her ikisi de teknik özellik olarak aynılar sadece mad r 8000 Hz desteğe sahip ayrıca kutu içerisinden 8000 Hz dongle çıkıyor. Mad R, batarya ve malzeme kalitesi konusunda attığım modele göre çok az farkla geride.

Her ikisi de teknik özellik olarak aynılar sadece mad r 8000 Hz desteğe sahip ayrıca kutu içerisinden 8000 Hz dongle çıkıyor. Mad R, batarya ve malzeme kalitesi konusunda attığım modele göre çok az farkla geride.

Mad r almayı düşünüyorum hoşuma gitti ancak pili biraz hızlı bitiyor gibi gözüküyor herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Kronik sıkıntıları var mı?

Mad r almayı düşünüyorum hoşuma gitti ancak pili biraz hızlı bitiyor gibi gözüküyor herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Kronik sıkıntıları var mı?

Bildiğim kadarıyla kronik sıkıntısı yok. Düzenli şarj ederseniz şarjın sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı