2000TL Kasa Önerisi

FGTaha

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Gamepower Warcry almaya niyetlenmiştim fakat artık o kasanın bu fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum. Kafamda MSI MAG Forge 101M, Cooler Master Masterbox TD500, Lian Li Lancool II Mesh RGB gibi kasalar var. ATX anakart için ve ileride sıvı soğutma düşüneceğim zaman 3600mm sıvı soğutma destekli bir kasa önerir misiniz? Bütçe: 2000TL

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu modeller bana biraz kompakt gibi geldi hocam, TD 500 ile 4000X arasında gidip gelmekteyim. 4 fanlı olduğundan dolayı TD 500'e daha sıcak bakıyorum açıkçası.
Bu markayı ilk defa duydum gördüm, Corsair veya Cooler Master gibi markaların yerine tercih edilebilir mi acaba?

Bu modeller bana biraz kompakt gibi geldi hocam, TD 500 ile 4000X arasında gidip gelmekteyim. 4 fanlı olduğundan dolayı TD 500'e daha sıcak bakıyorum açıkçası.
Kompakt'tan kastınız nedir? TD500'ün fan ve malzeme kalitesi Phanteks'le yarışamaz mesela. Keza iç hacim konusunda da açık ara öndedir.

Konudaki Lian Li kasanın radyatör konumlandırma farklılığı, Defender Pro'nun geniş yapısı, C35'in yine kalite-hacim standartlarındaki yeterliliği yüksektir.

Bu markayı ilk defa duydum gördüm, Corsair veya Cooler Master gibi markaların yerine tercih edilebilir mi acaba?

İyidir hocam fiyatına göre bayağı iyi kasa forumda incelemesi de var:

Kompakt'tan kastınız nedir? TD500'ün fan ve malzeme kalitesi Phanteks'le yarışamaz mesela. Keza iç hacim konusunda da açık ara öndedir.

Konudaki Lian Li kasanın radyatör konumlandırma farklılığı, Defender Pro'nun geniş yapısı, C35'in yine kalite-hacim standartlarındaki yeterliliği yüksektir.
Ben Türk mantığında gittiğim için kaliteli, minimum 4 fanlı ve görünüş açısından da hoş bir şey istiyorum yoksa attığınız kasalar güzel fakat ekstradan da fan maliyeti olmaması açısından ona göre bir kasa düşünmekteyim.
İyidir hocam fiyatına göre bayağı iyi kasa forumda incelemesi de var:
Ben de o formu okuyordum, 360mm radyatör desteği var mı yok mu çözemedim hâlâ.

Gamepower Warcry almaya niyetlenmiştim fakat artık o kasanın bu fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum. Kafamda MSI MAG Forge 101M, Cooler Master Masterbox TD500, Lian Li Lancool II Mesh RGB gibi kasalar var. ATX anakart için ve ileride sıvı soğutma düşüneceğim zaman 3600mm sıvı soğutma destekli bir kasa önerir misiniz? Bütçe: 2000TL
TD500, Lancool II Mesh çok iyi kasalar. Bunun haricinde Corsair 4000D Airflow ya da 4000X önerebilirim. Tek sıkıntısı 4000D AF alırsanız fan takviyesi yapmanız gerekecek çünkü yalnız iki fan ile geliyor kasa. Phanteks P500A da tercih edilebilir.

Edit: Bütün kasalar 360mm destekliyor ama P500A'da biraz sıkışık olabiliyormuş Reddit'te okuduklarıma göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı