2000TL Koltuk Önerisi

Bütçe
2000
Hocam kesinlikle o kadar bütçeniz varsa ikea markus öneririm hawk gerçekten kalitesiz gibi görünüyor. Bende xDrive kasırga vardı 1800 TL alıp bugün 1150TL'ye sattım 1 ay kullandım kullanmadım direkt köşeye koyup eski (dandik koltuğa) geçtim. Bende ikea markusu sipariş edececğim.
Bir çok kişi xDrive kullanıyor aslında siz neyinden memnun kalmadınız? Valla önceden görseydim 1150'ye alırdım sizden. Bütçem hemen hemen aynı şuan :/
 
xDrive ürünleri deri olduğundan çok çok fazla terletiyor. Sitelerinde de terletebilir diye yazmışlar zaten.
Bende deri koltuk var yazın t-shirt falan geçiriyorum arkama sorun olmuyor. Rahat ise pek takmam.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı