oylesine1i
Hectopat
Önerin için teşekkürler peki 2C'yi yurt dışından almak mı TR'den almak mı daha mantıklı?
AliExpress de 800TL.
Türkiye'de 1800TL'den satılıyor.
Türkiye'de nerede var hocam?
Önerin için teşekkürler peki 2C'yi yurt dışından almak mı TR'den almak mı daha mantıklı?
AliExpress de 800TL.
Türkiye'de 1800TL'den satılıyor.
Önerin ve yardımın için teşekkürlerAliexpress'de vergi de eklenicek. 1600TL civarına geliyor. 200TL verip TR garantili alırdım. Sonuçta teknolojik ürün ve dramatik bir fiyat yok arada.
Rica ederim iyi akşamlar.Önerin ve yardımın için teşekkürler
@DMN hocam gizala sitesinin linkini attı orda da var 1800tl ye ürünün linki bu : 8Bitdo Ultimate 2C Kablosuz 2.4G Oyun Kolu PC Android Hall Effect Joystick Purple - 1,499.17 TL + KDVTürkiye'de nerede var hocam?
2000 TL'ye bulda yarın alıyım.DualSense 5.
2000'e bulunsa da PC için dualsens alınmaz hala bunu savunuyorum. Analogları çok çabuk yıpranıyor.2000 TL'ye bulda yarın alıyım.
Ve sanırım Hall efect de yok.2000'e bulunsa da PC için dualsens alınmaz hala bunu savunuyorum. Analogları çok çabuk yıpranıyor.
2000'e bulunsa da PC için DualSense alınmaz hala bunu savunuyorum. Analogları çok çabuk yıpranıyor.
Ve sanırım hall efect de yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.