Ajazz aj 159 pro o fiyata asla alınmaz. Vergiyle birlikte neredeyse 3000 lira oluyor. Vergiyle 1500 liraya bulunabilir ise o zaman alınır.Bütçen artmazsa.
![]()
Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bütçen artarsa.
![]()
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Sabit bütçe.
Coverzone AJAZZ AJ159 PRO 3 Modlu 8000Hz 26.000 DPI Manyetik Şarj İstasyonlu PAW 3395 Optik Sensör Gaming Mouse (Beyaz) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Coverzone AJAZZ AJ159 PRO 3 Modlu 8000Hz 26.000 DPI Manyetik Şarj İstasyonlu PAW 3395 Optik Sensör Gaming Mouse (Beyaz) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Ajazz Aj 159 Pro o fiyata asla alınmaz. Vergiyle birlikte neredeyse 3000 lira oluyor. Vergiyle 1500 liraya bulunabilir ise o zaman alınır.
Diğer öneriler güzel.
North Odin Pro wl 26.000 DPI 750 IPS 70G.
Ultralight RGB kablosuz beyaz Gaming mouse.
Mouse almayı düşünüyorum. FPS Online oyunlar oynuyorum. 2000 TL bandında önerebileceğiniz mouse var mıdır?
Parolapara kampanyasını kullanarak 400 tl cashback ile tam 1999 liraya alabilirsiniz.![]()
MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4)
Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar.www.gaming.gen.tr
Bende düşünüyorum bu mouse yi almayı yakında 8K. Hz özeliği gelecekmişNorth Odin Pro wl 26.000 DPI 750 IPS 70G.
Ultralight RGB kablosuz beyaz Gaming mouse.
Mouse almayı düşünüyorum. FPS Online oyunlar oynuyorum. 2000 TL bandında önerebileceğiniz mouse var mıdır?
Acıkcası beyaz bir mouse istiyorum genelde cs go falan kullancam aime iyi oturcak gecikmesi az olcak mouse istiyorum north markasını peki önermezmisiniz?En mantikli secenegin olur. Elin buyuksede Darmoshark M3 Pro Max oneririm.
Evet ürün 8 k destekliymiş dangılı yok ekstra satışa sunulacak dedilerBende düşünüyorum bu mouse yi almayı yakında 8K. Hz özeliği gelecekmiş
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.