Merhaba, 2000TL bütçem var ve mümkünse Wireless ve boyut olarak büyük olmayan bir mouse arıyorum. Ekipman konusuna pek bilgim yok, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
500 TL yukarı da ama çıkabilirsen aşırı iyi mouse kablolu kablosuz kullanabilirsin kablosuz da gecikme yok neredeyse CS oynuyorum gecikme hissetmiyorum. 3 aydır kullanıyorum kesinlikle öneririm.
Merhaba, 2000TL bütçem var ve mümkünse Wireless ve boyut olarak büyük olmayan bir mouse arıyorum. Ekipman konusuna pek bilgim yok, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Aralarında çok fark var mıdır? 2000 üstüne çok çıkmayı düşünmüyorum aslında ama herkes onu önermiş. Sitede birkaç yerde daha gördüm. Biraz kafam karıştı açıkçası.
Aralarında çok fark var mıdır? 2000 üstüne çok çıkmayı düşünmüyorum aslında ama herkes onu önermiş. Sitede birkaç yerde daha gördüm. Biraz kafam karıştı açıkçası.
A5 Ultra modeli firmware olarak daha iyidir, Aula kötü kalıyor maalesef A5 Ultra'ya göre; ama MCU ve sensör bakımından oldukça iyi. Stokta tek pembe renk var şu an.
A5 Ultra modeli Firmware olarak daha iyidir, Aula kötü kalıyor maalesef A5 Ultra'ya göre; ama MCU ve sensör bakımından oldukça iyi. Stokta tek pembe renk var şu an.