Merhaba, 2000TL bütçem var ve mümkünse Wireless ve boyut olarak büyük olmayan bir mouse arıyorum. Ekipman konusuna pek bilgim yok, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
500 lira çıkmaya gerek yok; Gaming.Gen.TR'de daha ucuz.500 çıkarsan A5 Ultra çıkamazsan sc680.
500 lira çıkmaya gerek yok; Gaming.Gen.TR'de daha ucuz.
![]()
MCHOSE A5 Ultra White Gaming Mouse
MCHOSE A5 serisi kablosuz mouse, hem profesyonel hem de oyun ortamlarında üstün performans için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
350 çıkması gerekiyor, pek fark etmedi sanki.
500 çıkarsan A5 Ultra çıkamazsan sc680.
Aralarında çok fark var mıdır? 2000 üstüne çok çıkmayı düşünmüyorum aslında ama herkes onu önermiş. Sitede birkaç yerde daha gördüm. Biraz kafam karıştı açıkçası.
A5 Ultra modeli firmware olarak daha iyidir, Aula kötü kalıyor maalesef A5 Ultra'ya göre; ama MCU ve sensör bakımından oldukça iyi. Stokta tek pembe renk var şu an.Aralarında çok fark var mıdır? 2000 üstüne çok çıkmayı düşünmüyorum aslında ama herkes onu önermiş. Sitede birkaç yerde daha gördüm. Biraz kafam karıştı açıkçası.
A5 Ultra modeli Firmware olarak daha iyidir, Aula kötü kalıyor maalesef A5 Ultra'ya göre; ama MCU ve sensör bakımından oldukça iyi. Stokta tek pembe renk var şu an.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.