2000TL mouse önerisi

Bütçe
2000-2500
@Han35 SC900 Pro daha mantıklı.
O zaman bugün satın alayım çok teşekkür ederim yardımınız için. Çevremden “temu markası, onun yerine git razer al” gibi yorumlar çok duydum bunlar kafamı karıştırmıştı ama bilen birilerine sormak her zaman daha iyi

Aula sağlam markadır zaten Razer, Logitech bile alsanız burada temsili başka firmalar garantiye baktığı için pek bir avantajı kalmıyor.
Hocam ATK A9 Plus bu Aula SC 900pro dan daha uygun gözüküyor fiyat olarak malzeme kalitesi ve genel kalite olarak çok fark var mı aralarında

Son düzenleme:
O zaman bugün satın alayım çok teşekkür ederim yardımınız için. Çevremden “temu markası, onun yerine git Razer al” gibi yorumlar çok duydum bunlar kafamı karıştırmıştı ama bilen birilerine sormak her zaman daha iyi.

Hocam ATK A9 Plus bu Aula sc 900Pro'dan daha uygun gözüküyor fiyat olarak malzeme kalitesi ve genel kalite olarak çok fark var mı aralarında.

Bende ikisi de vardı SC900 Pro optik switchler ve değişir batarya olayı yüzünden avantajlı A9 Plus da fena değil ama farenin ağırlığı ideal olsa da bana garip bir şekilde ağır geliyordu.

Hocam biraz daha bütçe çıkartıp bunu almayı düşünüyorum bu fiyat bandının en iyisi deniyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Tutuşuma da daha uygundur gibi geldi. Bir de Gaming.Gen.TR herhangi bir sorun yaşanması halinde çözüm odaklı mıdır? Ya bir de bu A5 ULTRA ile A5 ULTRA V2 arasında nasıl bir fark var

@Peter B. Parker

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı