2000TL mouse önerisi

Bütçe
2000-2500

Han35

Yoctopat
Katılım
24 Şubat 2026
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 12-13 yıldır kullandığım Blood Gun V2 Mouse'um yavaştan ömrünü doldurdu. Çok sağlam ve çok sevdiğim bir Mouse'du. Kaliteliydi iyi dayandı. Şimdi artık yeni bir mouse almam gerekiyor ve artık masaüstü kullanmadığımdan kablosuz almak iyi olur diye düşündüm. Bu tarz şeylerden eskisi gibi anlamıyorum maalesef, eskiden hep bilindik markaları bilir alırdım yani. Bu konuyla ilgili forumda çok dolaştım herkes bir şey söylüyor ve kafam çok karıştı. Bana kalsa Razer alacaktım ama ona kronik diyorlar kimisi A9 al diyor başkası yok onun şusu busu kötü diyor. Ama nihayetinde çoğu kişi kesin cevaptan kaçınmış. Köklü uzun ömürlü bir mouse istiyorum eski Mouse'um gibi sağlam olsun yeterli, tereddütsüz bu fareyi al işte deyip önerebileceğiniz bir mouse var mıdır?
Bütçem 2000-2500TL arası ama 2000TL'nin altında kalırsam benim için daha güzel olur tabii ki.
 
Tutuş şekliniz nedir?
Rekabetçi oyunlarda Claw, Hikayeli ve stratejik oyunlarda palm tutuyorum ikisine de yatkınım.


Bunu görmüştüm forumlarda da çok okudum o yüzden aklıma takılmıştı, malzeme kalitesi vs iyi mi acaba, gevşek yapılı gıcırdayan değil de taş gibi bir mouse olmasını çok isterim. El rahatlığımın yanında en çok önem verdiğim şey bu. Bir de bu Mouse'larda bir sorun çıktığında gerçekten muhatap bulunabiliyor mu? Köklü markalar değiller benim bildiğim kadarıyla yanlışım varsa kusura bakmayın.
 
Bir de bu Mouse'larda bir sorun çıktığında gerçekten muhatap bulunabiliyor mu? Köklü markalar değiller benim bildiğim kadarıyla yanlışım varsa kusura bakmayın.

Aula sağlam markadır zaten Razer, Logitech bile alsanız burada temsili başka firmalar garantiye baktığı için pek bir avantajı kalmıyor.
 
Hocam Aula SC 900 Pro ile neredeyse aynı fiyattalar. Nasıl bir tercihte bulunabilirim, ne tavsiye edersiniz ikisi arasında kalacak olursam?

Aula sağlam markadır zaten Razer, Logitech bile alsanız burada temsili başka firmalar garantiye baktığı için pek bir avantajı kalmıyor.
2 sorum daha olacak, Aula benim tutuşuma uygun mudur acaba; 18 cm civarı bir el uzunluğum var claw ve palm tutuş yapıyorum. Bir de arkadaşın attığı DAREU A950 WING ile fiyatları neredeyse aynı. Aralarında belirgin bir fark var mı?
 
2 sorum daha olacak, Aula benim tutuşuma uygun mudur acaba; 18 cm civarı bir el uzunluğum var claw ve palm tutuş yapıyorum. Bir de arkadaşın attığı Dareu A950 wıng ile fiyatları neredeyse aynı. Aralarında belirgin bir fark var mı?

Hocam ikisi de pişman etmez ama tutuş olarak bilmiyorum hem claw hem palm demişsiniz başka biri yorum yapsa daha iyi olur.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı