2000TL Oyun Sistemi Toplama

Öncelikle herkese teşekkür ederim cezalı olduğumdan cevap yazamadım. Ben öyle her aklıma estiğinde parça değiştiremem özellikle ekran kartı gibi pahalı parçalarda yani demem o ki bu yeni Pascal mimarisini beklememe değermi bekleyeceksemde ne kadar beklerim tahmini çünkü doların durumu malum ne olacağı belli değil buda direk pc parça fiyatlarına yansıyor tabiki tabiki, şimdiden teşekkür ederim herkese.

2016 yılının başında çıkacak deniyor, ama net bir tarih belirtilmemiş. Bence beklemenize değer. Önerdiğim sistemdeki 6500'ın grafik işlemcisi HD 530 boru değil ve sistem de oldukça güçlü. Titan X besleyebilecek güçte bir sistem. Şimdi o bütçeye ekran kartı da sığdırılabilir ama bence güncel bir sistem alıp sonra ekran kartı almak daha mantıklı. Ben de imzamdaki sistemden bu şekilde kurtulmayı düşünüyorum. Ekran kartı en pahalı parça olmalıdır ama sonradan sisteme dahil edilmesi çok kolaydır.

"Ben öyle her aklıma estiğinde parça değiştiremem" diyorsanız benim sistemim idealdir. Sonradan parça ekleme sıkıntısı çekmeden uzun süre kullanırsınız. Tek eklenecek olan parça ekran kartı.

Doları tahmin edebiliriz ama net ve kesin bir cevap veremeyiz, en azından normal insanlar için böyle. Bence düşecek, dolar ile EURO eşitlenecek deniyor ve EURO da gittikçe düşüyor, dolayısı ile eşitlense bile çok yüksek olmayacak.

Son düzenleme:
@Mustafa K. Yardımcı olduğunuz için cidden çok teşekür ederim. Ben bugün biraz araştırma yaptım, birçok yerde pascal sistemin performansı üst düzeyde tutacağından ilk olarak üst daha sonra orta segment yani gtx 960-r9 380 fiyat skalasında bir model çıkacağından bahsediliyor. Ben şöyle bir sistem düşündüm yanlışım (uyumsuzluk) varsa lütfen düzeltin.

1-Intel Pentium G3258 3.20GHz 3M 1150P
2-Asus H81M-PLUS/DDR3 1600MHz S+V+GL+16X 1150p
3-Corsair 8GB 1600Mhz DDR3 CL10 CMZ8GX3M1A1600C10
4-Asus VGA STRIX-R9380-DC2OC-4GD5-GAMING 4BG 256Bit
5-Seagate 1 TB 7200RPM 64MB SATA3 ST1000DM003
6-Zalman Z3 Plus Mid Tower Kasa/Siyah
7-Corsair Builder VS 450W 80+ APFC 12cm Fanlı PSU
8-Asus 24F1ST 24X SATA DvdRw Siyah - Bulk

Toplam: 2.109 TL Güncel fiyattır.

@Mustafa K. Yardımcı olduğunuz için cidden çok teşekür ederim. Ben bugün biraz araştırma yaptım, birçok yerde pascal sistemin performansı üst düzeyde tutacağından ilk olarak üst daha sonra orta segment yani gtx 960-r9 380 fiyat skalasında bir model çıkacağından bahsediliyor. Ben şöyle bir sistem düşündüm yanlışım (uyumsuzluk) varsa lütfen düzeltin.

1-Intel Pentium G3258 3.20GHz 3M 1150P
2-Asus H81M-PLUS/DDR3 1600MHz S+V+GL+16X 1150p
3-Corsair 8GB 1600Mhz DDR3 CL10 CMZ8GX3M1A1600C10
4-Asus VGA STRIX-R9380-DC2OC-4GD5-GAMING 4BG 256Bit
5-Seagate 1 TB 7200RPM 64MB SATA3 ST1000DM003
6-Zalman Z3 Plus Mid Tower Kasa/Siyah
7-Corsair Builder VS 450W 80+ APFC 12cm Fanlı PSU
8-Asus 24F1ST 24X SATA DvdRw Siyah - Bulk

Toplam: 2.109 TL Güncel fiyattır.
Hocam sana şöyle özetliyim:
Benim ablamın laptopu var ordan oyun oynuyorum çünkü çok kötü bir sisteme sahibim.
Laptoptaki ekran kartı GT710M ve bu çok kötü bir ekran kartı ve bu yüzden i5 in ekran kartından oynuyorum ve bu ekran kartı cs:go da low ayarlarda 150-170 fps arası veriyor.

1. O zaman şöyle söyleyim beni en azından yaz dönemine kadar Far Cry3-Cod6,8,9-Dota2-Planetside2-Lotr oyunları(Sadow of Mordor hariç) oynatabilir mi intel 530. Diğer konuya gelirsek ben işlemciyi 4.0 a kadar zorlamayı düşünüyorum ama yaz döneminde kesinlikle değiştiricem işlemcimi. Şimdiden teşekkürler.(y)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu testleri izleyebilirsiniz.
Çok rahat yeter emin olabilirsiniz.(i5 530 u küçümsemeyin)
i5 530'dan bahsetmiyorum. i5 6500'ın grafik işlemcisinden bahsediyorum :uyan:.

Son düzenleme:
Şuan ben laptop kullanıyorum ve ekran kartım 520gt. Kusura bakmayın ben pek bu olaylardan anlamıyorum kısaca şuankinden daha iyi bir performans alabileceğimi söyleyebilir misiniz ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu testleri izleyebilirsiniz.

i5 530'dan bahsetmiyorum. i5 6500'ın grafik işlemcisinden bahsediyorum :uyan:.

Yanlış anladın hocam yani i5 6500 ün içinden HD 530 varya o yüzden. :D

Şuan ben laptop kullanıyorum ve ekran kartım 520gt. Kusura bakmayın ben pek bu olaylardan anlamıyorum kısaca şuankinden daha iyi bir performans alabileceğimi söyleyebilir misiniz ?
GT520 den iyi performans alırsın sonra pascal mimarili kart ile 5-10 kat performans alırsın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı